LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Amna și fiul ei s-au relaxat într-o vacanță de vis

Vara asta, în lipsă de concerte, tot mai multe vedete s-au distrat și au profitat de timpul liber avut, astfel că au profitat de situație și au plecat la mare la soare.

La fel a făcut și Amna cu fiul ei, care au mers atât la noi în țară cât și peste hotare în vacanțe de cinci stele

Simpatica și talentata solistă Amna, pe numele ei adevărat Cristina Andreea Mușat a avut destul timp pentru relaxare căci după ce au fost intro vacanță de vis în Antalya, iată că acum au avut ocazia de a petrece una și pe meleaguri românești. Pentru că solista împreună cu fiul ei au ales să petreacă câteva zile la hotel Melodia din Venus, acolo unde s-au simțit minunat. Artista s-a odihnit câteva zile la mare alături de băiețelul ei, simpaticul David Cristian. Deși a venit să se relaxeze zilele acesta nu a putut stă deoparte și a luat microfonul și a cântat o piesă chiar pe piscină hotelului spre surprinderea celor din jur, a fanilor care o iubesc și o prețuiesc. Pentru că la hotel Melodia se cânta muzică live în fiecare seară pe langă piscină iar copii sunt antrenați de către trupa de entertainment la hotelului. „M-am simțit răsfățată la hotelului Melodia din Venus alături de băiețelul meu. Mă bucur să găsesc și la noi în țară hotelului curate și cu servicii impecabile pentru familii cu copii”, a povestit îndrăgita solistă care a avut parte anul acesta de mai multe ieșiri în locații selecte.

Cine e Amna?

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma), „Banii”, „Nu poți să mă uiți” și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Au urmat piese precum „De Câte X Vrei Tu”, „Aproape cel mai departe” (în colaborare cu Robert Toma), „14 februarie” și „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Șatra B.E.N.Z. În luna mai a anului trecut, artista a colaborat pentru a treia oară cu Dorian Popa și au lansat „Cealaltă ea”, single ce a adunat peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, apoi a lansat „Cine pe cine”, alături de Robert Toma, „Fix așa cum ești” și „Adorm cu amintirea ta”, alături de Robert Toma. În martie, AMNA a colaborat pentru prima dată cu Liviu Teodorescu și lansează „Sper s-o iubești”, o poveste emoționantă pusă pe note muzicale despre iubirea pe care cândva doi oameni au trăit-o, dar și despre karma.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT