LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
dobrincu-david

we ❤️ music

David Dobrincu, puștiul fenomen, este una dintre vocile din animația “Encanto” de la Disney

Muzica vindecă, muzica te face să ierți!!! Alăturați-va nouă și descoperiți că fiecare familie e magică, oricum este ea! Din noiembre revitalizează-ți sufletul și amintește-ți de cei dragi urmărind noul și frumosul la el acasă în "Encanto" de la studioul care a fascinat mereu - Disney! Acesta intră în cinema din 26 noiembrie 2021, alături de puștiul fenomen, interpreta de muzică ușoară Alina Chinie de la Redblonde și solista de muzică populară Lia Lungu.

Noul film “Encanto” se pregătește să ne deschidă noi începuturi/ noi uși și să ne revitalizeze simțurile, deoarece muzica este cel mai special pansament al oamenilor, este momentul când împăcați cu adevărat cu noi înșine, putem fi sinceri și reali cu toții, exact așa cum suntem! O doză de suprarealism și fantezie poate potența esența magiei în relația ei directă cu amintirile noastre colective- fiecare a avut o bunică ca Abuela sau o persoană extrem de specială care i-a rămas în inimă și care crește odată cu vîrsta în ființa noastră și pe care o va utiliza ca un ghid interior pe tot parcursul provocărilor vieților pe care le străbatem agale sau într-un ritm amețitor asemeni erei vitezei în care ne poziționăm.

Puștiul fenomen David Dobrincu însufletește-te cu vocea ta vivace și plină de melisme fel de fel, vocea unui copil care însoțește familia Madrigal în descoperirea valorilor și a importanței familiei. Micul artist va asigura și cântecele de pe coloana sonoră. Solista de muzică ușoară Alina Chinie, membră a trupei “Redblonde” obișnuită cu rețele perfecte ale animațiilor Disney cărora le-a dat viață, de la Rapunzel sau Povestea Jucăriilor 4, la o animație cu iz spaniol nu a putut fi de cât un pas mic, dar plin de originalitate și determinare. Alina este în noul clasic Disney, Isabela Madrigal, sora mai dificilă și isteață a lui Mirabel, tot ceea ce această face este o reușită totală ca și florile care înfloresc prin magie chiar și când pășește.

Despre David Dobrincu:

Actor și solist, tânărul David Dobrincu a devenit un fenomen mondial, reușind astfel să joace în producții BBC precum “Ocolul pământului în 80 de zile”, în care și-a etalat veleitățile actoricești alături de reputatul actor David Tennant. Cunoscut ca micul geniu al muzicii, a lansat piese ce se bucură de aclamare ca “Karma”, “HAI”, este model, actor și kickboxer.

Despre Alina Chinie:

Artista Alina Chinie este componentă a trupei- “REBLONDE”, ce activează în cadrul emisiunii televizate – ‘’La Măruță” din anul 2007 și care a lansat pe piața muzicală din România, hituri precum: ‘’Bll (feat Krem)’’ (2013), “Hai Relaxează-te” (2013), sau “G.L.A.S” (2014).

Despre Walt Disney Pictures:

The Walt Disney Company (TWDC) este lider în domeniul divertismentului şi media cu programe diversificate pentru familie şi cinci segmente de activitate: parcuri şi staţiuni, divertisment televizat, reţele media, produse de consum şi grupul său media interactiv.  Walt Disney Pictures/ Disney România nu se dezminte în a cuceri publicul de toate vârstele și în anii ce vor urma, iar în vara anului 2022, conform strategiei de lansare în cadrul Europei de Est v-a lansa în exclusivitate platforma operațională online Disney + (Disney Plus România) care v-a include portofoliul unic de programe originale Disney (reliefat prin producțiile originale Walt Disney Pictures, Disney Pixar, Disney XD, Disney Channel) ca parte a subsidiarei Disney Enterprises Inc., dar și producțiile originale ale studioului 20th Century Fox pe care compania l-a achiziționat la finele anului 2019.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT