Interviu: Andra Gogan “Aveam 5 ani când am pus prima oară voci la o reclamă la șampon”

we ❤️ music
Toată lumea îi știe vocea din reclame dar și din serialele pentru copii de la diverse posturi de televiziune.

Cântă, dansează, face televiziune și este activă pe TikTok și alte rețelele de socializare unde însumează 9 milioane de urmăritori. Am stat de vorbă cu Andra Gogan despre cariera ei, despre trecut, prezent și viitor.

WeLoveMusic: Ce mai face Andra Gogan zilele acestea?

Andra Gogan: Sunt foarte fericită că vine căldura, că putem ieși afară din case și că putem filma pentru vloguri, TIK-Tok-uri sau serialele noastre.

Ai ceva filmări în acest moment? Ce surprize le mai pregăteșți fanilor?

Momentan fac doar vloguri pentru canalul de youtube și tik-tokuri dar pregătim două seriale, unul de dans, cu copii din academia mea de dans și alți copii talentați care dansează prin alte orașe și sezonul doi din “Sirenele“. Toată lumea știe despre el și mi se pare tare.

Am observat că e o piesă virală pe TikTok, toată lumea dansează pe ea…

Da, am stârnit multe controverse cu piesa asta pentru că am vocea subțire în ea, zicând ei că mi-am dat tich pe voce. Însă este vocea mea de la 9 ani, cântată atunci. Am făcut un serial pe baza acestei piese și să știe lumea că eu cântam și atunci.

Însă tu cânți de mult mai de devreme…

Da, cânt de la 3 ani. Am intrat chiar și în “Cartea recordurilor” ca cel mai mic copil care susține un concert 3 ore și jumătate fără oprire.

Când și cum a început pasiunea pentru muzică?

Eu cântam prin casă, părinții au văzut acest lucru și m-au dus la Palatul copiilor și apoi m-au dus de la Allegretto la BimBam și apoi am cântat în continuare. Mi-a plăcut foarte mult asta. Nu am moștenit pe cineva deși părinții mei spun că au cântat în corul școlii, însă nu e de ajuns. Amândoi au voce, nu sunt afoni. M-au văzut cântând și m-au dus la diferite activități. Asta trebuie să facă fiecare părinte când văd că au aptitudini copii lor, să-i ducă la mai multe activități pentru a își da seama ce le place și ce-i reprezintă.

În afară de dans și muzică ai mai făcut și altceva?

Am făcut actorie tot la 3 ani, m-am lăsat pentru că nu-mi plăcea de profesor.

Sporturi n-ai încercat?

Am primit niște cursuri la înnot în perioada aia 8-10 ani dar am stat doar o luna pentru că nu aveam timp.

Am și pierdut șirul activităților pe care le ai.

Fac muzică, cursuri de dans, pun voci la desene animate și filme, fac și reclame…

Câți ani aveai când ai pus prima voce?

Aveam 5 ani și era la o reclamă la șampon, cu puișorul acela galben. Reclama asta are zeci de milioane de vizualizări pe Youtube. Pe un canal separat.

Când ai realizat că asta e drumul pe care vrei să mergi?

Parinitii mei au fost impresarii mei și ai lui Răzvan, fratele meu și pur și simplu au vrut să ne ocupe timpul. Pentru că atunci când vrei să-ți ocupi timpul eșți productiv și simți că că ai dat la maxim tot ce ai putut, atunci când copii sunt mici fac ce zic părinții și ei văzând pasiune în noi ne-au dus la diferite activități. Făcând mai multe lucruri ne-am ocupat timpul și ne-a plăcut. Asta este și meseria mea. Între timp am terminat și facultatea, anul trecut am terminat ASE-ul.

Dar n-are nicio treaba cu ce faci tu…

Ba are, pentru că e marketing, e management, are legătură cu afacerile. Știu să gestionez o afacere, ce caută piața, ce consumă, să mă promovez.

Ai foarte mulți urmăritori și am vrea să ne spui pe care canale media.

Am în total 9 milioane de urmăritori pe toate rețelele de socializare, pe Tik Tok, instagram, youtube și poate și pe facebook. Pe Tik Tok pe un cont am 1,3 milioane de abonați, pe un alt cont internațional am 6, 2 milioane de abonați, pe istagram, am 800 de mii, pe youtube am un milion.

Te-ai gândit să mergi peste hotare și să-ți dezvolți activitățile acolo?

Da, chiar mi-aș dori să am mai multă experiență cu cei din străinătate. Eu sunt bună prietenă cu youtuberi și TikTokeri din alte țări. Ne urmărim reciproc și ne dăm like-uri pe rețelele de socializare. Și îmi doresc să se termine perioada asta că să călătoresc, să mă întâlnesc cu ei și să facem conținut – content cu ei. Îmi place să văd viziunea lor în ceea ce privește creația. Clar în America îmi doresc să cunosc oameni la fel de creativi și talentați că mine.

Te-ai întâlnit cu cei de la noi care creează conținut?

M-am mai întâlnit dar eu îmi doresc să mă văd cu cei de afară, sunt prietenă cu mulți din străinătate. Aici am primit cereri de la cei cu emisiuni sau de la Pro TV, care au emisiuni online. Am fost invitată.

Ce urmează pentru tine? Spuneai că lucrezi la două seriale…

Lucrez la scenariile pentru seriale în paralel. Îmi doresc să cant, am lansat deja o piesă pe anul acesta, se numește “În locul meu”, a avut succes. A fost cu culoare, cu dans, încerc să combin acestea și să fie totul americam și îmi place să le dau oamenilor speranța americană.

Munceșți foarte mult, mai ai timp și pentru tine?

Am timp, mereu îmi fac. Mereu zic că în timpul săptămânii lucrez și în weekend ies la mall, cu fratele meu, la cumpărături, la sala.

Ai descoperit alte pasiuni în pandemie?

Da, mi-am dorit să învăț limbi străine, și am început cu spaniola. Anul viitor altceva, japoneză sau germană.

Cum e să lucrezi cu părinții, fratele și prietenii?

Foarte bine pentru că sunt oameni care te vor susține orice ar fi, nu te lasă baltă. O să vină mereu pentru că suferim și câștigăm împreună la bine și la greu. Mă bucur că fratele meu este cel care mă impresariaza și că nu mă va păcăli niciodată. De la 16 ani mă impresariaza, scrie mailuri, în română și engleză, vorbește cu colaboratori și face multe chestii.

E ceva ce ai pierdut sau ai câștigat anul trecut?

Am pierdut plecări, întâlniri cu yutuberi din straiatate. Am câștigat timp pentru că am rămas acasă și am lucrat la serialul Sirenele.

Unde ați filmat pentru serial?

La mare. Dar este complicat pentru că în țară te opresc oamenii, te întrerup de la filmări.

Ai foarte mulți fani care se bucură că te văd dar și mulți care aduc ura – hate. Cum faci față?

Încerc să mă gândesc la cei care mă iubesc. Trebuie să te concentrezi pe oamenii care te apreciază. Eu sunt ca un mesager pentru cei care vor să ia lucrurile pozitive în considerație. Cei care mă ascultă și mă urmăresc sunt sigură că au o viață foarte liniștită. Cei care spun cuvinte urâte pe internet sunt mereu supărați pe câte ceva, nu numai mie îmi spun cuvinte urâte. Ei nu primesc iubire destulă de la oamenii din jurul lor. Nu citesc comentarii urâte, unele le șterg, nu mă uit la videourile de ura, viața e frumoasă și plină de iubire.

E ceva ce nu ai? În curând vei face 23 de ani…

Am 22 și nu sunt genul acela care zic că voi face 23 de ani, ci că voi face atâția. Sunt destul de fericită și îmi doresc să continui să fac ceea ce fac. Îmi doresc să-i fac pe copii să creadă în visul lor și să-l și îndeplinească, să fac seriale că să dau șansă tuturor copiilor să facă actorie. Sunt sigură că mulți își doresc să fie vedete, să aibă abonați. Să între în lumea asta. Poate vor deveni actori peste ani și eu încerc să dezvolt latura asta în România.

Ai făcut și televiziune, nu ți-ai dorit să ai emisiunea ta?

Poate când eram mică voiam o emisiune la tv, să am o emisiune la radio, acum s-au schimbat prioritățile. Îmi doresc să trăiesc experiențe frumoase alături de oameni talentați și frumoși. Poate dacă ar fi o rubrica la o emisiune mare, gen Vocea României, am văzut că se face asta, o rubrica de Tik Tok. nu-mi doresc emisiunea mea. Am avut emisiunea mea, la Neptun TV, dar nu-mi place să stau la program. La TVH am avut emisiuni. Anul trecut am colaborat cu Masked Singer România.

Care e relația cu mama ta?

Una frumoasă, ne uităm la seriale împreună, facem Tik-TOK URI împreună. Are bifa deja. Ne înțelegem foarte bine.

 A fost Dragobetele, sfântul Valentin. Cum ai petrecut?

De sfântul Valentin a fost și ziua mea, pentru că puțini știu că mă cheamă Valentina. Am petrecut alături de toată familia mea, la pizza, spaghete.

Ce părere ai de dragoste?

E frumoasă dragostea, când suferi, scoți piese de dragoste, când eșți fericită eșți productivă. Dragostea e bună pentru toată lumea.

Știi să gătești?

Am gătit în carantină dulciuri, tort de fructe cu ciocolată, am învățat de la bunica mea ciocolată de casă, quesadilla, mâncare mexicană.

Ți s-a întâmplat să pleci peste hotare și să fii recunoscută?

Da, chiar în America, o fetiță m-a recunoscut, vorbea în engleză. Am fost șocată, am plâns și mi-a spus că mă știe de pe tik-tok, și youtube. Au mai venit trei fetițe care și-au dat seama că fac vlog.

Îți mai aminteșți cum ai ajuns să pui voci la Disney?

Știu că îmi doream foarte mult să fac acest lucru. Puneam voci la reclame cu fratele meu și voiam să pun voci la desene. Nu știam că se poate face asta, însă am spus la toată lumea și cineva cu suflet bun ne-a propus, am dat un casting și l-am luat. Oamenii sunt concurenți.

Câte seriale ai dublat până acum?

Cred că peste 50 de seriale, fac voci de la 6 ani.

Cum a fost întâlnirea cu Selena Gomez?

America este țara tuturor posibilităților. Trebuie să crezi. Eram acolo, am fost acolo, era o premieră de film, am fost cu fratele meu, am aflat că avea premieră în oraș și am fost acolo. Erau mulți actori și vedete care veneau cu limunzine. Erau multe vedete și m-am băgat în față și o garda de corp mi-a zis să mă dau mai în spate. Și a venit Selena, mi-am dorit să vorbesc cu ea dar a  fost mai important că am făcut video. M-am intâlnit cu Roshon Fegan din Câmp Rock. Apoi ne-am văzut cu Bart Johnson din HSM căruia i-a plăcut energia noastră și ne-am văzut la Hollywood. I-a plăcut că aveam energie frumoasă. Ne-am mai văzut cu un actor din Riverdale, cu băiatul lui Will Smith și cu el care a trecut pe lângă noi.

Dacă te ai mută la Hollywood te-ai duce să te întâlnești cu vedetele?

Aș fi stokerita nr 1.

Crezi în destin?

Da, dar poți să ți-l faci și cu mâna ta.

Ce-ți mai dorești?

Creez seriale, filme, deși sunt grele de făcut. Și să întâlnesc oameni creativi, pe care îi apreciez, să le povestesc despre viața mea și ei despre a lor. Nu vreau să-i întâlnesc și să fac o poză ci să împărtășesc cu ei experiențe.

Am câștigat timp cu familia, ne-am regăsit pe noi.

Ce îți mai dorești?

O mașină Tesla și o casă cu piscină peste hotare!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT