LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
eugenia nicolae

we ❤️ music

Cătălina Cara a lansat un nou single, “Faith”

Cătălina Cara lansează un nou single intitulat “Faith”, produs echipa Yin Creatif din spatele EP-ului de debut - “Leap Year Baby”.

“Uneori e nevoie să facem câțiva pași înapoi în unele relații, să “respirăm” și să îmbrățișăm această pauză. Trebuie să fim mereu încrezători că inimile curate întotdeauna își găsesc drumul una către cealaltă și că doar atunci când alegem să ne iubim pe noi primii, vom fi capabili să împărtășim din dragostea noastră și celor din jur” Spune Cătălina

Noul single, “Faith”, are și un videoclip muzical care îți va lasă un sentiment de libertate și încredere care exprimă foarte bine mesajul scris de Cătălina și produs de Yin Creatif. Videoclipul este regizat de Lofi Blartisio și este filmat în pădurea Snagov iar scenografia devine și ea parte din poveste.

De la debutul proiectului ei în ianuarie 2022, muzică Cătălinei a fost inclusă în peste 2000 de playlisturi naționale și internațional pe Spotify, piesele ei au fost în playlisturile multor țări din lume și a fost invitată să cânte la cele mai mari festivaluri din România.

“Faith” can be listened here: https://bfan.link/faith-7

YouTube music video “Faith”: https://youtu.be/LSPD68d3uN4

Video credits:

Director: Lofi Blartisio

Make-up & Hair: Alex Ifimov

Video Producer: Dany Manuta/ Aprilia Ivanescu

CATALINA CARA ONLINE:

https://www.instagram.com/catalinacara_/

https://www.tiktok.com/@catalinacara_?lang=en

https://www.facebook.com/catalinacaramusic

https://www.youtube.com/catalinacara

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT