LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
sonja

we ❤️ music

Noul single Sonja se numește “Don’t Say Goodbye”

Sonja vine cu un fresh new tune. Piesa pop dance este compusă și produsă în studiourile DeMoga Music. “Don’t Say Goodbye” vine cu o completare a poveștii melodiei “Runaway” și este lansată alături de Excellence Media Production Europe.

“Don’t Say Goodbye este o una dintre producțiile cele mai apropiate de sufletul meu. Dintre toate piesele lansate aici am pus în versuri exact ce simțeam la acel moment. Melodia este despre dragoste, dar și despre frica de a pași într-un nou capitol sau o nouă relație. Aș putea spune că este despre frumusețea și vulnerabilitatea începuturilor.”
Piesa “Don”t Say Goodbye” a fost compusă de Erik Frank, Sonja și Mark Azekko. Videoclipul piesei portretizează o iubire cosmică și a fost regizat de Mark Azekko, alături de Alin Dobrita. Directorul de imagine a fost Codruța Corocea.
“Am lucrat foarte mult pentru filmarea videoclipului. Am făcut repetitii pentru dans, am conturat o coregrafie și după cum veți putea observa s-a lucrat mult și la costume. Piesele vestimentare din videoclip sunt create special pentru acest concept. Țin pe această cale să ii mulțumesc Ariannei Moon, stilistei mele.”
Timbrul vocal deosebit al Sonjei completează perfect linia melodia a piesei și producția dance. Versurile construiesc o poveste edenică. Piesa vine cu un ritm dance și vorbește despre începutul relațiilor, despre vulnerabilitate și dragoste .
“Mulțumesc mult atât echipei care a produs această piesă, echipei DeMoga Music, cât și labelului meu Excellence Europe. “
Singleul este available pe toate platformele de streaming, Spotify, Youtube, iTunes și Deezer.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT