LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
James Bay - Everybody Needs Someone

we ❤️ music

James Bay a lansat single-ul “Everybody Needs Someone”

James Bay a lansat single-ul “Everybody Needs Someone”, de pe al treilea său album, “Leap”, care va fi disponibil începând cu 8 iulie.

Pe noua piesă, Bay a spus: „În ultimele două săptămâni înainte de sosirea proiectului, vreau să mai împărtășesc o melodie cu voi. Se numește “Everybody Needs Someone”. Imi place foarte mult. Știu din retrospectivă că, în ciuda multor lucrări distractive și a turneelor ​​din 2019, am scris această melodie pentru că mă simțeam pierdut și singur. Sentimentul a venit ca un val liniștit. Chiar m-a dat peste cap o vreme. Dar datorită celor mai apropiați oameni din viața mea, am reușit să trec peste acel timp. Ei știu să mă țină sus când sunt în jos. Sper că și vouă tuturor vă place această melodie. Sunt atât de încântat să o împărtășesc cu voi. X”

Bay a apărut recent în emisiunile NBC The Today Show și The Late Late Show cu James Corden, unde a susținut două spectacole de neuitat ale single-ului precedent „One Life”.

„One Life” a pregătit scena pentru album, deoarece a generat peste 5 milioane de stream-uri la nivel mondial și, în plus, a primit aprecieri din partea criticilor. Oamenii l-au lăudat ca fiind „dulce”, iar NME l-a numit „înălțător”.
Pentru proiect, Bay a lucrat cu unii dintre cei mai căutați producători și compozitori într-un amestec de sesiuni în persoană și la distanță în Nashville și Londra, inclusiv Foy Vance [Ed Sheeran], Dave Cobb [Brandi Carlile, Chris Stapleton], Ian Fitchuk [ Kacey Musgraves, Brett Eldredge], Joel Little [Lorde, Taylor Swift] și Finneas [Billie Eilish, The Knocks].

Pentru a anunța albumul și următorul capitol, Bay a împărtășit o scrisoare puternică pe rețelele de socializare în care a vorbit despre călătoria sa mentală către realizarea acestui următor corp de lucrări.
A sosit în urma filmului „Give Me The Reason”. Acesta din urmă a adunat deja aproape 12 milioane de stream-uri globale. Rolling Stone a detaliat modul în care single-ul surprinde „acel sentiment de a fi pe punctul de a renunța la cineva, în timp ce caută vreo scuză pentru a mai încerca”. NME a numit-o „dulce-amărui”, iar mxdwn a remarcat că „melodia se deschide cu vocea sa care aprinde ascultătorul”. „Give Me The Reason” a fost înregistrată la ambele studiouri Blackbird din Nashville și din Londra cu producătorul Gabe Simon [Lana Del Rey, Maroon 5, Calum Scott] și a fost scrisă împreună cu Foy Vance și îl prezintă pe Ian Fitchuk la tobe.

Deoarece James Bay susține tradițiile de cântecul atemporal, cântărețul, compozitorul, chitaristul și producătorul britanic se provoacă, construind un stil încercat și adevărat, cu lirism inteligent, mărturisiri sincere și competență instrumentală. În urma debutului său, certificat cu discul de platină, “Chaos And The Calm”, în 2015, el a obținut premii GRAMMY® la categoriile „Cel mai bun artist nou”, „Cel mai bun album rock” și „Cel mai bun cântec rock” pentru single-ul „Hold Back The River”. Între timp, „Let It Go” a devenit a obținut 3 discuri de platină. Nominalizat la zeci de premii, el a luat acasă două premii BRIT, două premii Q și distincții de top la Premiile Ivor Novello și Premiile ECHO. Înregistrând aproape 7,5 miliarde de stream-uri până în 2022, el a cântat la Saturday Night Live, The Ellen DeGeneres Show, Jimmy Kimmel LIVE! și Late Night with Seth Meyers. În special, a făcut duet cu numeroase superstar-uri muzicale, inclusiv Alicia Keys în The Voice, a cerut să se alăture lui Mick Jagger în timp ce susținea The Rolling Stones la Stadionul Twickenham din Londra și s-a alăturat lui Sheryl Crow pe scenă după ce și-a interpretat propriul set la Festivalul de chitară Crossroads 2019 al lui Eric Clapton, în 2019. Dallas, TX. Pe lângă faptul că a vândut spectacole pe patru continente, Epiphone l-a onorat cu propria sa chitară James Bay Signature „1966” în ediție limitată. După succesul lui “Electric Light” din 2018, și-a deconstruit sunetul la elementele esențiale pe EP-ul “Oh My Messy Mind”, un an mai târziu, ajungând la aproape 550 de milioane de stream-uri globale. A dat hit-ul „Peer Pressure” [feat. Julia Michaels], care a generat aproape 350 de milioane de stream-uri la nivel mondial, a fost lăudat de Time, Rolling Stone și Billboard, iar anul următor James a deschis turneul lui Ed Sheeran. În 2020, James a lansat noul său single „Chew On My Heart”, care a atins deja aproape 90 de milioane de stream-uri, a oferit o performanță istorică în London Eye pentru The Late Late Show with James Corden, interpretat la The Today Show, Mahogany Sessions și un concert complet pe YouTube în sprijinul #SaveOurVenues. Și-a creat, de asemenea, propriul eveniment virtual pentru a-și împărtăși muzica fanilor în timpul pandemiei, James Bay – Live At Shakespeare’s Globe, care a fost un concert complet transmis în direct la locul istoric. Anul trecut, a fost invitat pe melodia lui Maisie Peter „Funeral”, care a fost prezentă pe coloana sonoră a seriei originale Apple TV+ „Trying: Season2”.

Pentru a da tonul noului an și al următorului său capitol de muzică, James a terminat recent un turneu „New Songs & New Stories” prin Marea Britanie, în sprijinul Independent Venue Week. În turneu, s-a întors în numeroase locații muzicale independente, unde a concertat pentru prima dată ca artist, cântând doar cu un microfon și o chitară.

Leap Tracklist
1. “Give Me The Reason”
2. “Nowhere Left To Go”
3. “Save Your Love”
4. “Everyone Needs Someone”
5. “One Life”
6. “Silent Love”
7. “Love Don’t Hate Me”
8. “Brilliant Still”
9. “Right Now”
10. “We Used To Shine”
11. “Endless Summer Nights”
12. “Better”

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT