LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Carmen DeLeon - Besame Bonito

we ❤️ music

Carmen DeLeon a lansat single-ul “Besame Bonito”

Carmen DeLeon a lansat single-ul “Besame Bonito”. Artista evocă acele momente tandre în care ne luăm rămas bun de la o relație care uneori părea că ar fi putut supraviețui testului distanței și timpului. Ea a scris și produs piesa emoționantă împreună cu Mauricio Rengifo și Andres Torres, care au lucrat cu ea pentru single-ul „Pasado” cu Cali y El Dandee, și pentru la hit-uri globale precum „Despacito” de la Luis Fonsi.

Videoclipul piesei este regizat de José A Moreno și produs de Daniela Sánchez Lugo. Videoclipul o înfățișează pe DeLeon singură în apartamentul ei, înconjurată de cutii mobile și contemplând viitorul, în timp ce o furtună face ravagii afară, rezonând cu stare ei de confuzie internă.

Stream/Download: https://umusic.lnk.to/BesameBonitoPR

“Bésame Bonito” este despre o relație de neuitat care se termină lăsând un gol și o amintire care va dura pentru totdeauna”, a spus Carmen DeLeon. „Mi-am dorit ca videoclipul să fie plin de emoție și să ofere un sentiment de speranță. Nimeni nu este cu adevărat singur pe această lume”.
Aclamată de revista Wonderland drept „o forță de luat în seamă”, DeLeon a strâns până în prezent peste 25 de milioane de stream-uri la nivel mondial.

Carmen a fost selectată să cânte Imnul Național al SUA în timpul jocului Los Ángeles Chargers vs. Minnesota Vikings, la mijlocul lunii noiembrie 2021, susținând o interpretare minunată.
Născută în Venezuela și locuind acum la Miami, DeLeon și-a lansat primul single în 2020, „Volverás”, sub producția lui Tainy. „Juegas”, lansarea ei următoare, a fost în colaborare cu FEID, câștigătoare a Latin GRAMMY®️. „Cafecito” este o melodie încărcată de emoție pe care a scris-o în onoarea ambilor bunici. Ulterior, artista în vârstă de 20 de ani, s-a alăturat lui NE-YO pentru piesa „Shake”, un cântec dansabil de la DJ-ul și producătorul LLAMA. Totodată, Carmen a interpretat hit-ul „He Hit Me (And It Felt Like A Kiss”) prezent în filmul Promising Young Woman și în coloana sonoră a acestuia.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT