LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
JURJAK - Nu a mai ramas nimic

we ❤️ music

JURJAK a lansat melodia “Nu a mai rămas nimic”

Jurjak revine cu prima lansare din acest an, o piesă cu accente rock, cu un mesaj puternic - „Nu a mai rămas nimic”. De-a lungul piesei, Jurjak enumeră o serie de lucruri care se completează unele pe altele, ca o analogie a lumii în care toate cele firești sunt anapoda, iar în acest moment nu mai este ce a fost odată și „nu a mai rămas nimic”.

Pe acorduri de chitară electrică, Jurjak descrie un scenariu aproape post-apocaliptic în care nimic nu mai are sens și în același timp, este un îndemn pentru toți cei care ascultă piesa pentru a lua atitudine.
Streaming Link: https://Jurjak.lnk.to/NuAMaiRamasNimicPR
„Piesa „Nu a mai rămas nimic” pentru unii este o concluzie, iar pentru alții este un semnal de alarmă. Este o piesă manifest care ne îndeamnă să trecem de la starea de autosesizare, la fapte…”, declară Jurjak despre noua piesă.
Muzica, versurile și producția sunt realizate în totalitate de către Jurjak, iar clipul a fost realizat tot de catre Jurjak, împreună cu Dorel Gnatiuc (DOP), si Les Ateliers Nomad (SGI).
Melodia „Nu a mai rămas nimic” va fi inclusă pe al treilea material discografic, pe care Jurjak îl va prezenta în curând lumii, și de pe care a extras până în prezent, piesele precum „Inimă de piatră”, „Timpul” sau „Un tip norocos”. Primul album lansat de Jurjak se numește “Lemon Blues” și a apărut în 2016. În octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”; un album cu influențe blues, electro, rock și folk, pe care se regăsește și piesa „Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrilă”. Cel de-al treilea material semnat de către Jurjak se va numi “Hoții de vise”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT