LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Michele Morrone - Angels

we ❤️ music

Michele Morrone lansează single-ul “Angels”

În rolul său principal din drama erotică Netflix „365 Days”, Michele Morrone a captivat un public de milioane în urmă cu doi ani. Acum, cu balada emoționantă „Angels”, carismaticul muzician și actor își prezintă single-ul nou, lansat în același timp cu cea de-a treia parte așteptată cu nerăbdare din „365 Days”, și care figurează și pe coloana sonoră a filmului!

Michele Morrone nu este deloc limitat la nici una dintre aceste discipline creative, lucru pe care multitalentatul artist din Milano l-a demonstrat în mod repetat cu un efect impresionant. Indiferent cum alege să se exprime, publicul este încântat: Morrone a devenit un superstar global în 2020, jucând mafiotul Don Massimo Torricelli, în timp ce single-urile sale „Hard For Me” (mai mult de 56 de milioane de vizualizări numai pe YouTube) și „Feel It” (peste 66 de milioane de vizualizări pe YouTube), de pe albumul de debut „Dark Room”, au contribuit la popularitatea enormă a filmului ca coloană sonoră neoficială.

Streaming link: https://umusic.lnk.to/AngelsPR

Numai albumul a acumulat peste 1 miliard de streamuri totale pe toate platformele digitale. Michele Morrone lucrează în prezent la albumul său următor, programat pentru lansarea în primăvara anului 2023, din care a lansat deja single-urile cu milioane de stream-uri „Beautiful”, „Another Day” și „Player” în ultimele câteva luni.

Balada de pian dulce-amăruie „Angels” este cel mai recent track de pe viitorul său album. „Angels” este lansat simultan cu cea de-a treia parte a dramei erotice „365 Days”, foarte asteptată de fanii din întreaga lume.
Tatăl a doi copii și-a dedicat noul său single fiilor săi mici, după cum explică el. “Descriu visul pe care l-am avut. Zburam cu toții prin aer fără nicio grijă în lume, sărind din nor în nor. Acest cântec este propria mea rugăciune personală pentru copiii mei. Sunt scuzele mele sincere că nu pot fi mereu acolo pentru ei și sa petrec timp cu ei.”

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT