LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ami si Andra

we ❤️ music

Care este legătura neștiută dintre Andra și Ami

De cele mai multe ori există legături neștiute de fani între soliștii de la noi, fie că lucrează sau nu împreună muzical.

Unii dintre aceștia au legături de familie sau pur și simplu au alte motive pentru care sunt apropiați. Astăzi va spunem ce legătură există între celebrele Andra și miniona Ami.

De cele mai multe ori fanii sunt surprinși atunci când doi soliști lucrează împreună, darămite să existe și alte relații între aceștia. Însă aceștia trebuie să știe că dacă unii sunt uniți prin legături de familie, alții sunt prieteni sau au colaborat fără să se știe prea multe. Un bun exemplu ar fi Andra (34 de ani) și Ami (31 de ani), despre care mulți nu știau că au un trecut comun, până miniona solistă s-a îndreptat către cariera solo. Iată ce mesaj a scris simpatica solistă, pe numele ei adevărat  Andreea Ioana Moldovan, pe rețelele de socializare, anunțându-și astfel fanii de legătura dintre ele. “Îmi era dor să cânt alături de tine Andra! Nu știu câți dintre voi știți că în urmă cu 11 ani, am fost backing vocal în trupa Andrei și că ea a avut un rol important în dezvoltarea mea că artist. Ca bonus m-am ales și cu job-ul de Asistent Manager al ei. Ce putea fi mai frumos pentru o fană înrăită să fie în preajma idolului său zi de zi. Andra, să știi că am rămas aceeași fană înrăită! Te iubesc și-ti mulțumesc că mi-ai dat ocazia să împart scenă cu tine!”, a povestit simpatica solistă pe pagină ei de socializare.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT