LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

„Cardio Love (Să uit de ea)” un nou videoclip lansat de Jukebox feat. Dementu

Încă o colaborare specială: Jukebox feat. Dementu au lansat single-ul și videoclipul “Cardio Love (Să uit de ea)”.

Compusă și produsă de Vlad și Papu de la Trupa Zero, “Cardio Love (Să uit de ea)” e o piesă veselă, ritmată, care ironizează dualitatea din noi atunci când apar probleme în cuplu sau în relații, în general.

„2020 parcă a durat o veșnicie. Tot așa este și ideea poveștii din clip (iubita pleacă la cumpărături iar ție ți se pare o eternitate până o vezi din nou. În cazul de față, iubita era chiar nevasta. Clipul e o ușoară “demență” filmată de Andrei Apostol, după un scenariu scris împreună cu Cristina Oltean. Anul asta m-a prins în dublă ipostază: doctor și artist. Așa că piesa a sunat ca un dialog cu mine însumi. Totul e bine când se termină cu bine: iubita a plecat dar s-a întors repede, concertele s-au amânat dar au reînceput, viața noastră, a tuturor, a fost pusă pe “hold” dar acum și-a reluat cursul. Iar pe Dementu l-am descoperit ca pe un artist fain și complex și cu care sper să facem niște piese interesante în viitorul apropiat” declară Alex Vasilache, solistul Jukebox.

„Pentru mine ca rapper, a fost interesant să colaborez cu o trupă din altă sferă muzicală. Îmi place cum clipul reflectă această diferență între cele două genuri muzicale, personajul meu fiind alter ego-ul personajului lui Alex, his inner bad boy. Piesă e catchy, numai bună pentru vara care abia începe. Colaborarea a fost o schimbare de peisaj care mi-a plăcut, aștept să între și Alex într-un cypher de rap!”, declară Dementu (Andrei Prelipceanu).

Jukebox este tonomatul fabricat în România! Cu 20 ani de scenă, sute de emisiuni, mii de concerte și zeci de single-uri, Jukebox e una dintre cele mai apreciate trupe de muzică live din țară. În concertele lor predomină veselia și experiență ce completează un show live de excepție, în permanentă interacțiune cu cel mai important membru al trupei Jukebox: publicul!

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT