LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
elianne

Elianne a lansat primul său single din carieră: “Alelei”

we ❤️ music
După colaborările avute de-a lungul timpului cu artiști cunoscuți din industria muzicală din România, Elianne lansează primul single semant Global Records – ”Alelei”. Versurile piesei ne vorbesc despre o poveste de dragoste unde, de-a lungul timpului, persoana iubită se transformă într-un refugiu, un loc unde timpul se oprește și fiecare atingere se trăiește cu o altă intensitate.

“<<Alelei>> este o poveste de dragoste, un război al răului necesar cu iubirea în cea mai pură formă a ei. E despre momentele în care e atât de bine, încât orice urmă a răului din trecut reușește să dispară, creând o iluzie a unei iubiri perfecte.” spune Elianne. Piesa a fost scrisă și compusă de către Elianne alături de Alex Pelin și Alex Turcu, producția finală fiind realizată de către Alex Turcu.
Elianne, o prezență cool și fresh în industria muzicală, și-a câștigat simpatia publicului de-a lungul timpului prin prezența la talent show-urile X-Factor și Vocea României, dar și prin colaborările de succes alături de Connect-R, Dorian Popa sau DJ Sava. Single-ul ”Vrajitori” lansat alături de Connect-R s-a bucurat de un real succes, strângând peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT