LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Calum Scott a lansat single-ul Heaven

we ❤️ music

Calum Scott a lansat single-ul “Heaven” și a anunțat albumul “Bridges”

Calum Scott a lansat single-ul “Heaven” și a anunțat albumul “Bridges”. Pe lângă împărtășirea baladei triumfătoare și atemporale, Calum a anunțat că foarte așteptatul său album “Bridges” va sosi pe 17 iunie. La scurt timp după lansarea albumului, artistul din Regatul Unit va porni într-un turneu în America de Nord.

Al patrulea single lansat de pe Bridges, „Heaven”, dezvăluie încă o dată darul lui Calum de a găsi modalități neașteptate de a exprima emoțiile universale. „Ca și compozitori, căutăm mereu noi moduri de a spune „Mi-e dor de tine” sau „Te iubesc” sau „Te vreau înapoi”, spune Calum, care a scris „Heaven” împreună cu Hayley Warner, care a scris cântece pentru artiști precum Katy Perry și Tori Kelly. „Conceptul de „Rai” este iubirea dintre doi oameni, care este atât de puternică încât este cu mult superioară oricărei alte forme de paradis”.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HeavenPR

Produs de Fraser T. Smith, „Heaven” se desfășoară într-un aranjament dinamic combinat de un pian plin de suflet și bătăi de tobe care se balansează elegant – un fundal glorios pentru interpretarea vocală magistrală a lui Calum. „Mi s-a părut important să-mi forțez cu adevărat gama vocală pe o melodie ca aceasta, așa că, la primul refren, sunt deja sus,” spune el. „Dar dacă vorbești despre ceva atât de pasional, ar trebui să fie livrat într-un mod foarte pasional.” Împreună cu versuri care oferă o anumită înțelepciune poetică, rezultatul este un tribut uluitor pentru a trăi momentul.

“Only Human” din 2018 a fost un proiect larg apreciat care a ajuns pe locul 1 în topul albumelor iTunes în 21 de țări de pe glob, cu peste 3,6 milioane de albume vândute și cu peste. 7,5 miliarde de stream-uri combinate. “Bridges” va include și single-urile lansate anterior „If You Ever Change Your Mind” (o piesă dulce-amăruie, dar puternică, produsă de Greg Kurstin, un câștigător de opt ori al premiilor GRAMMY® cunoscut pentru munca sa cu Paul McCartney, Elton John și Adele), „Rise” (o piesă în plină ascensiune al cărei videoclip prezintă o interpretare captivantă a actorului britanic Georgia Hirst) și „Biblical”.

Odată cu sosirea albumului său de debut din 2018, “Only Human”, cântărețul/compozitorul din Marea Britanie Calum Scott a atins locul 1 în topul albumelor iTunes în peste 20 de țări din întreaga lume, strângând peste 7,5 miliarde de stream-uri globale. Proiectul este certificat cu discul de platină sau aur în 21 de țări, “Only Human” include hit-ul „You Are The Reason”, o piesă care a ajuns în top 25 în topul Spotify US Viral 50 și a ajuns în top 10 în topurile iTunes din 38 de țări. Albumul conține, de asemenea, piesa „Dancing On My Own” care a câștigat o nominalizare la Brit Award la categoria Cel mai bun single britanic. Prima sa melodie de pe “Bridges”, „Biblical”, a marcat o evoluție captivantă a talentului său artistic, infuzând și mai multă emoție brută în sunetul său plin de suflet și atemporal. Cu titlul său referindu-se la „o dragoste de proporții biblice care transcende în toată lumea și în orice”, potrivit lui Calum. Lansată în octombrie 2021, „Rise” aduce vocea caldă, dar puternică a lui Calum, la un sunet maiestuos creat cu ajutorul producătorilor Gabe Simon (Maroon 5, Rag’n’Bone Man) și Jon Maguire (James Bay, Liam Payne, Rita Ora). În ultimii ani, melodiile sale au apărut în nenumărate emisiuni TV (inclusiv „American Idol”, „The Voice”, „So You Think You Can Dance”, „Grey’s Anatomy” și multe altele), în timp ce Calum a cântat la spectacole precum „Late Night with Seth Meyers”, „Ellen”, „Good Morning America”, „Live with Kelly and Ryan”, „Dancing With The Stars”, „The TODAY Show” și „The Late Late Show with James” Corden”, printre altele. În plus, a strâns aprecieri de la reviste importante, inclusiv Billboard, The Huffington Post și Ones to Watch.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT