LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Project - Copacabana

we ❤️ music

Cadre fierbinți în noul videoclip Fly Project – “Copacabana”

Lumină difuză, un scaun de frizerie, dans la bară și un joc de seducție între Tudor (Fly Project) și o tânără misterioasă și extrem de sexy. Cadrele fierbinți sunt în noul videoclip FLY PROJECT pentru “Copacabana”, o piesă cu un ritm molipsitor și atrăgător, dinamic dar senzual. Noul single FLY PROJECT te face să dansezi și să simți căldura soarelui pe piele, teleportându-te direct pe plajele din Rio de Janeiro.

Videoclipul “Copacabana” este filmat de echipa NGM, într-un decor simplu dar de foarte mare efect, cu lumini joase, tonuri roșiatice, un scaun retro de frizerie și o bară de pole dance, plus alternanța între vis și realitate, imaginație și prezent.
Tudor se lansă sedus de către frumoasa dansatoare, cu mișcări lascive, iar imaginația îi joaca feste.. văzând-o pe aceasta când într-un dans la bară, senzual dar și extrem de provocator, când chiar lângă el, cu atingeri și gesturi incitante.
“A fost un clip ușor pentru mine, cred că primul după care nu am fost epuizat, pentru că am stat jos mult, nu am filmat zeci de ore și nici nu am stat în frig, toată treaba a făcut-o Yana, fata alături de care am jucat, eu am fost doar spectator :)) Pe lângă faptul că a dansat incredibil, mi-a facut și masaj, deci clar am fost cel mai câștigat” povestește Tudor.
Fie că ești într-un club sau doar dansezi în sufrageria ta, „Copacabana” este coloana sonoră perfectă pentru o noapte de distracție și petrecere.
“Piesa asta inspiră la dans, la soare și companie plăcută, pe o plajă, într-un club sau în orice loc unde oamenii sunt relaxați și vor să se distreze, alături de prieteni, să danseze, să se îndragostească, prima dată sau din nou de aceeași persoană. Muzica respiră prin emoția transmisă oamenilor, dacă reușește să facă asta, este exact ce trebuie și va dăinui” spune Tudor.
Piesa “Copacabana” se lansează în toată lumea vineri, 7 aprilie, fiind disponibilă pe toate platformele de streaming și în toate magazinele digitale.
Fly Project are o primavară plină. Cea mai de succes și cea mai iubită piesă Fly Project, hitul global „Toca Toca” – cu nu mai puțin de 120 milioane de streamuri pe Spotify și peste 116 milioane de vizualizări pe YouTube, după 10 ani de la momentul lansării, a devenit virală în toată Asia, având peste 3.4 miliarde doar din shorts videos, acumulate în numai 3 luni, și peste 450 M hashtags doar în TikTok.
Artiști K-Pop importanți și creatori de conținut din Japonia, Korea, Taiwan fac provocarea anime dance pe “Toca Toca”, oameni de toate vârstele și din toată Asia. Sunt filmulețe trase în cele mai inedite locații și în cele mai originale costume sau ipostaze. Chiar și angajații companiei aeriene naționale a Japoniei au ales să danseze pe Toca Toca.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT