Adalia lansează “The Climb”, un cover după Miley Cyrus!

we ❤️ music
Adalia a ales să interpreteze “The Climb” datorită factorului motivațional din piesă, factor care o inspiră să își urmeze visul, oricât de greu ar deveni drumul spre el.

Melodia vorbește despre călătoria pe care fiecare din noi trebuie să o parcurgă pentru a ne atinge țelurile, ea având aceeași importantă ca și țelurile în sine.

La numai 13 ani, Adalia nu e străină de scenele mari de muzică, participând la ”Românii au talent” și cântând, alături de Jessie J, pe scena Electric Castle. În 2020, cariera sa artistică s-a diversificat și mai mult, Adalia primind rolul principal în musical-ul ”Matilda”. Printre pasiunile ei, se enumeră pianul, coregrafia și songwriting-ul, ceea ce ne asigura ca evoluția sa va fi, cu siguranță, una fantastică și extrem de diversă. ,,Viața este o urcare, iar priveliștea de sus este grozavă –  clar vom fi fericiți, odată ce ne-am atins visele și obiectivele, dar în final, când ai ajuns acolo sus, – it’s all about the climb! – iar momentele din timpul urcării ți le vei aminti pentru totdeauna.” – Adalia despre mesajul piesei “The Climb”

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT