LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
nane bucuresti

we ❤️ music

“Bucuresti”, ultimul single semnat Nane înainte de albumul “Cordial”

NANE lansează ultima piesă drept single, înainte de marea lansare a albumului “CORDIAL” de pe 10 Decembrie. Piesa “BUCUREȘTI” este inspirată din celebrul refren “Fetițe dulci ca-n București”. Stilul R&B abordat pe acest nou album este regăsit și în “BUCUREȘTI”. Ca stare generală, piesa este chill, relaxată și plăcută la audiție tuturor ascultătorilor.

Versurile îi aparțin lui NANE, muzica este facută de Paul Iorga. Partea de mixing și mastering a fost facută de Lu-K Beats la Seek Music.
La momentul actual, NANE este unul din cele mai mari nume ale scenei urbane din România. Piesele lui fac parte din genurile hip-hop, rap, trap și R&B. Totul a început în copilărie cu rockul anilor ’90, dar după descoperirea lui MC Hammer muzica i-a devenit inspirație. După o serie lungă de mixtape-uri si single-uri care i-au asigurat locul în rapul clasic, a venit anul 2015 când și-a schimbat atenția spre un stil mult mai cântat. Din acel moment au urmat albume, piese pe radio și colaborări cu artiști precum Delia, Alina Eremia, Irina Rimes și Roxen.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT