LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Alessandro x Pieptul meu urlă

we ❤️ music

Alessandro lansează a treia melodie din carieră – “Pieptul meu urlă”

Alessandro, un artist român plin de talent și pasiune pentru muzică, lansează piesa intitulată "Pieptul meu urlă". "Pieptul meu urlă" este o piesă compusă de Liviu Teodorescu și interpretată de Alessandro Mucea, care explorează sentimentele intense ale iubirii și ale dorinței de a fi alături de persoana iubită. Melodia captivantă și versurile puternice reflectă vulnerabilitatea și pasiunea din inima artistului.

Cu un sound ce combină elemente de pop, vocea sa puternică și expresivă transmite emoții profunde, captivând audiența și conectându-se cu fiecare ascultător.

Streaming Link: https://alessandro.lnk.to/PieptulMeuUrlaPR

Alessandro a declarat: “Sunt extrem de emoționat să lansez această melodie, «Pieptul meu urlă». Este un moment important pentru mine, deoarece reprezintă, alături de primele două melodii lansate, debutul meu în industria muzicală și expresia unei pasiuni pe care o am de mulți ani. Sper ca această piesă să ajungă la inimile oamenilor și să le ofere un sentiment de identificare și emoție.”

Cu un talent incontestabil și o pasiune arzătoare pentru muzică, Alessandro Mucea promite să aducă un nou suflu în industria muzicală românească și să cucerească inimile ascultătorilor cu sunetul său autentic și versurile sale emoționante. Talentul său a fost recunoscut prin castigarea emisiunii concurs „Superstar România”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT