LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Baddgyal si Berechet lanseaza Faima & Banii

we ❤️ music

Când scopul este să strângi averi, Baddgyal și Berechet lansează „Faima & Banii”

Baddgyal și Berechet lansează „Faima & Banii” și vorbesc despre un vis. Până la urmă, aceste două elemente reprezintă aspirația multora. Când banii fac Pământul să se învârtă, Baddgyal și Berechet aduc bancnotele și stabilesc ritmul.

Cu un vibe care aduce forță și energie și care setează aspirații înalte când vine vorba de avere, „Faima & Banii” este o piesă despre succes imediat și lux, așa că o să-ți deseneze, cu ușurință, drumul către visurile pe care le ai
„Tot timpul este vorba de bani, așa că o piesă despre acest subiect a venit firesc. Nu te poți dezvolta în carieră și în viața personală fără bani, oricât de mult am spune că sunt alte lucruri importante care te ajută să evoluezi. Totul este despre bani, iar de cele mai multe ori vin la pachet cu faima”, a spus Baddgyal.

Baddgyal este o prezență diferită pe scena muzicii trap din România și transmite un vibe care pare adus de peste ocean. Cu o comunitate puternică formată în jurul ei, artista promite să ia industria cu asalt.
De asemenea, Berechet este și el un artist atipic, care reușește să atragă, prin fiecare piesă lansată, milioane de vizualizări pe YouTube, fără să fie nevoie să-și piardă esența sau să facă anumite compromisuri. „Faima & Banii” reprezintă prima piesă dintre Baddgyal și Berechet lansată cu Rul Music.

CREDITE
BaddGyal feat. Berechet – Faima & Banii
Muzică: Ariton George
Text: Baddgyal Ruby, Berechet
Editor: Roton Music Publishing, Global Records

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT