LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Andia lansează un nou single de pus pe repeat, "Scrie-mi orice"

we ❤️ music

Andia lansează un nou single de pus pe repeat, “Scrie-mi orice”

Andia lansează oficial piesa „Scrie-mi orice", piesa a cărei variantă live a ajuns locul 2 în trending-ul de pe YouTube înainte de lansarea oficială, la fel ca multe dintre lansările artistei.

„Scrie-mi orice” este un nou cântec de dragoste, care vorbeste despre sentimentele pe care finalul acesteia le produce. Piesa a fost compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan, scrisă de Alex Pelin și produsă de Vlad Lucan la studiourile ATOM, casa de discuri care o reprezintă pe artistă.
„Scrie-mi orice este mai mult decat o piesă despre iubire, este despre o stare care iti cuprinde intreaga fiinta atunci când teama că iubirea s-a încheiat se instalează în corp. Sper ca această piesă să vă facă să iubiți nebunește și să vă îndemne să scrieți orice acelei persoane din viața voastră”, a declarat Andia.
Videoclipul reflectă starea de visare la persoana iubită, la dragostea nesigură și nostalgia amintirilor impreună, cadrele telurice împreună cu restul elementelor împământează ideea de viață, dragoste și renaștere ca un ciclu repetitiv al vieții și iubirii. Direcția creativă și regia au fost realizate de către Anton San, DoP a fost David Mogan, iar de producție s-a ocupat Arkomo Film. Din echipa de beauty a artistei au făcut parte Cristina Crăciun & Miu Miruna (styling), Ana Cucuta (make-up) și Cătălin Manolache (hair).
„Îmi place foarte mult cum a ieșit videoclipul, îmi place vibe-ul dreamy pe care îl transmite și sper să vă introducă și pe voi în starea ideală atunci când ascultați piesa”, a mai declarat artista.
În noiembrie anul trecut, Andia a lansat piesa „La nevedere”, care numără aproape 17 milioane de vizualizări pe YouTube și care a fost #1 în topul Media Forest timp de 10 săptămâni.
În 2022, Andia a lansat albumul „Pietre prețioase”, albumul său de debut care conține 10 piese ce abordează diferite teme, de la dragoste, până la natura umană.
„Acest album reprezintă următorul pas în călătoria mea muzicală. Este un moment atât de special pentru mine și mă bucur că îl pot împărtăși cu voi”, a spus Andia despre lansarea albumului.

La patru ani de la lansarea pe piața muzicală românească, Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune. Artista a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu șase dintre piesele pe care performează – Salcâmii, Retrograd, Slăbiciuni, Anotimpuri, Sfârșitul lumii și La nevedere. Ascensiunea rapidă în industria muzicală românească nu face decât să demonstreze puterea de star a Andiei.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT