LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
bogat - any1 si mattyas

we ❤️ music

“Bogat” se numește noua colaborare dintre Any1 și Mattyas

Cei doi artiști au lansat cel mai recent proiect al lor care se numește "Bogat" și au filmat și un videoclip destul de interesant. Fanii Any1 și Mattyas așteptau nouati de la cei doi așa că această piesă i-a surprins pe mulți, deși cei doi nu sunt la prima lor colaborare.

Între antrenamentele de fitness din sală ale lui Mattyas a mai intrat și și în studioul de inregsitari și așa s-a născut această colaborare. “Mai scot câte o piesă în colaborare cu diverși artiști în funcție de propunerile pe care le primesc. Any1 este compozotorul ultimelor piese pe care le-am scos, “Don’t Say NO” și “Teheran” în colaborare cu Park Place”, așa că nu este o surpriză că am interpretată această piesă împreună”, ne-a spus solistul. Muzică și Textul sunt realizate de Niculae Robert Andrei (Any1), la chitară se aude Eduard Cotoara iar de Mix&Master s-a ocupat tot Niculae Robert Andrei (Any1). Videoclipul a fost filmat în Casă de Cultură Ion Manu Otopeni, iar în videoclip apar dansatori de la https://m.facebook.com/HighClassDance/ și https://instagram.com/hcdancero
Tot în videoclip se vede cum se pictează un tablou de la Anna Burka.
Cine e Mattyas?
Mattyas, pe numele adevărat Valentin Florea, este cântăreț de muzică pop dance. S-a născut pe 14 mai 1982 și a studiat pianul și trompetă la liceul de muzică Dinu Lipatti, iar după absolvire a luat lecții de canto în particular. În urmă cu ceva ani Mattyas l-a cunoscut pe Marius Moga cu care a colaborat la o piesă pentru un proiect dance. După care a mai colaborat și cu Dave Pryce de la Deepside Deejays. Și-a început carieră solo cu un alt nume, avându-l compozitor pe Adi Cristescu într-un proiect diferit că stil muzical. În 2006 a cântat în deschiderea concertului Vaya con Dios de la Festivalul Callatis. Tot în 2006 a apărut cu o piesă pe o compilație semnată EMI Internațional alături de artiști faimoși precum Ricky Martin, JMP, Pachanga, etc. La sfârșitul anului 2009, își schimbă în întregime stilul muzical și, în vara anului 2010, a lansat piesă “Secret Love” schimbindu-i carieră și făcând-l cunoscut în afară țării. Pornind din Grecia, Cipru și Serbia, piesă a fost un hit la radiouri și în cluburi. Piesă și clipul au fost difuzate în Grecia, Cipru, Turcia, Serbia, Croația, Slovenia, Lituania, Estonia, Bulgaria, Liban, Israel, Italia, Spania, România, Olanda, Belgia, Germania, Franța și multe altele. La sfârșitul anului 2010 Mattyas a lansat cel de-al doilea single intitulat “Missing You”. În Grecia e iubit de public dar și de presă care l-a numit Sakis Rouvas de România.

Cine e Any1?
Any1, pe numele lui real Niculae Robert ndrei, este cunoscut că și producător independent premiat la Vină del Măr cu piesă “Tu Boquita” interpretată de Jorge Gonzales și colaborările cu Kaan, Snoop Dogg și Eleni Foureira pentru piesă “Sirens”. Activitatea de producție muzicală a început n 2007 când Any1 a lansat sub pseudonimul Andy Robert un episod numit “Makeba’s Dnace”, de 3 piese de minimal-tech ajunse în topurile internaționale ale unor DJ precum Fedde Le Grand și Carl Cox. Ulterior ajunge să își schimbe stilul și produce albumul intitulat “No Matter What” interpretat de Proconsul, care se bucură de un single nr 1 în FM. În 2013 produce piesă “Bling” interpretată de Mandinga, care la fel, se bucură de succes în topurile radio din aceea perioada. În 2015 participa la producția audio a soundtrackului din serialul românesc “Pariu cu viață” Urmează pe oparcursul carierei o serie de piese ajunse în topurile internaționale și naționale precum Lora feat Shift “Pînă la Răi”, Mandinga – “Adrenalină”, Elianne feat Connect-R – “Mă bate inima”, Fidas și Oana Radu – “Aroganță”, Elianne feat Dorian Popa – “Fără Ține”, Angeles – Fără culoare” șamd. Soslistul Any1 își face debutul târziu în carieră muzicală cu piesă “Fosta Greșeală” interpretată de Tuans i Any1, urmând colaborarea cu Amna pentru piesă “Acum un an” și cucerind inimile ascultătorilor datorită mesajelor din piesele sale.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT