LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Jon Batiste lanseaza Be Who You Are (Real Magic)

we ❤️ music

Jon Batiste lanseaza “Be Who You Are (Real Magic)”

Jon Batiste a făcut echipă cu Coca-Cola și a distribuit noua piesă „Be Who You Are (Real Magic)” – lansând cel de-al doilea sezon al COKE STUDIO.

Melodia marchează prima piesă originală lansată de COKE STUDIO și începe cel de-al doilea sezon al platformei sale muzicale globale, concepută pentru a uni noi talente emergente de pe tot globul.

Scrisă de compozitorul american, câștigător al unui Grammy, Jon Batiste, piesa îi celebrează pe cei care rămân fideli sinelui lor autentic și transmite mesajul că atunci când acceptăm diferențele unul altuia, se poate întâmpla „magie adevărată”. De asemenea, include apariții ale grupului de fete K-pop NewJeans, cântăreața Cat Burns, rapperul eclectic din Atlanta, J.I.D și starul pop câștigător al unui Grammy Latin, Camilo.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/BeWhoYouArePR

„Sunt mândru să colaborez cu Coca-Cola pentru a împărtăși lumii un mesaj de încurajare și umanitate prin muzica mea”, a spus Batiste despre colaborare. „Aceasta este o abordare atât de netradițională și inovatoare pe care am adoptat-o și mi s-a părut foarte organic să fac doar chestia cu World Music Radio.

„Când am scris „Be Who You Are (Real Magic)” am fost inspirat să creez un imn care să surprindă magia adevărata care se întâmplă atunci când ne unim ca sinele nostru autentic”, a continuat el. „Ne-am distrat foarte mult și sper că oamenii de pretutindeni simt atmosfera.”
În 2020, a fost onorat cu un premiu Oscar pentru cea mai bună muzică originală pentru munca sa la filmul Disney/Pixar Soul, pe care l-a împărtășit cu colegii compozitori Trent Reznor și Atticus Ross. Scorul i-a adus, de asemenea, un Glob de Aur, un BAFTA, un NAACP Image Award și un Critic’s Choice Award. Batiste a devenit al doilea compozitor de culoare din istorie, după legendarul muzician de jazz Herbie Hancock, care a câștigat un premiu Oscar pentru compoziție. Batiste a fost headliner-ul celebrului New Orleans Jazz Fest din 2023 în luna mai, captivând publicul show-ul sau.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT