LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Troye Sivan a lansat Angel Baby

we ❤️ music

Troye Sivan a lansat noul single “Angel Baby”

Dupa succesul piesei “You”, in colaborare cu Regard si Tate McRae, care a intrat in Top 10 la radiourile din SUA si a acumulat peste 200 milioane de stream-uri, Troye Sivan revine cu noul single “Angel Baby”.

Noua piesa este scrisa de Troye Sivan, Jason Evigan, Michael Pollack, Sarah Hudson si JHart si este e o balada intima si romantica, pusa in lumina reflectoarelor de folosirea sintetizatoarelor, ce au marcat muzica aniilor ’90. Melodia va fi interpretata la editia de anul acesta a MTV Video Music Awards, pe 12 septembrie.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/AngelBabyPR
Albumul “Bloom”, din 2018, a fost desemnat de catre presa de specialitate ca fiind unul dintre cele mai bune proiecte muzicale din anul 2018. EP-ul din 2020, “In A Dream”, a fost plasat de catre USA Today in top 10 cele mai bune proiecte din luna august. Acesta a continut hit-urile “Easy” si “Take Yourself Home”.
Pe langa cele 10 miliarde de stream-uri la nivel mondial, Troye Sivan a castigat si numeroase premii, Billboard Music Awards, MTV Europe Music sau GLAAD Media. Piesa “Revelation”, impreuna cu Jónsi, realizata pentru filmul Boy Erased, a fost nominalizata pentru Best Original Song la Golden Globes.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT