LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
the-weeknd

we ❤️ music

“Blinding Lights”, melodia lui The Weeknd – prima piesă din istorie care se menține de 52 de săptămâni în Billboard Hot 100

La nici un an după lansarea albumului “After Hours”, The Weeknd mai doboară un record, mai bine zis creează unul nou. Hit-ul “Blinding Lights” e primul ce reușește să mențină o piesă timp de un an, 52 de săptămâni, în Top 10 Billboard Hoț 100. Până în prezent nicio piesă nu a mai reușit această performanță.

Anul 2020 a fost cel mai bun an al lui The Weeknd până acum, iar printre acțiunile la care a participat enumerăm performance-ul de la Super Bowl, cel mai important eveniment sportiv din SUA. După 2 ani de muncă la albumul “After Hours”, se poate spune că The Weeknd a lansat unul dintre cele mai cele mai de succes albume din istorie. Proiectul muzical a fost presalvat de 1.02 milioane de utilizatori Apple Music, fiind un alt record absolut. În plus, în prima săptămâna albumul s-a vândut în 440.000 de copii, fiind al patrulea album al lui The Weeknd ce debutează pe primul loc în SUA. În România, albumul “After Hours” e certificat cu 6 discuri de platină, fiind un imens succes.
The Weeknd a anunțat deja turneul oficial “After Hours”, care va avea loc în America de Nord și Europa. Experiența de la Super Bowl poate doar să ne dea de înțeles cum va fi turneul pregătit de solist. Turneul va începe pe 14 ianuarie 2022 și se va termină pe 16 noiembrie 2022.

weekend
weekend

În acest interval de timp, The Weeknd va avea 106 show-uri în peste 20 de țări. Datorită numărului mare de fani el va organiza mai multe concerte în același oraș, precum: Vancouver, Chicago, Toronto, Boston, Anaheim, Los Angeles US, Miami US, New York City US, Copenhaga DK, Amsterdam NL, Londra UK, Paris FR, Lisabona PT, Milano IT, dar și alte multe locații din America de Nord și Europa. Pentru Super Bowl, The Weeknd a ajutat organizarea concertutului cu 7 milioane de dolari din banii lui, pentru a putea crea o experiență unică. Single-ul “Blinding Lights” a fost lansat pe 29 noiembrie 2019 și a adunat 51 certificări de platină în 12 țări și 6 certificări de diamant în 5 țări. The Weeknd a lansat și un remix împreună cu Rosalia, pe 4 decembrie 2020.

The Weeknd e un artist canadian, născut pe 16 Februarie 1990. El a devenit cunoscut după lansarea în 2010 a mixtape-urilor “House of Balloons”, “Thursday”, și “Echoes of Silence”. În 2012 a lansat albumul “Trilogy”, iar în 2013 “Kiss Land”. Albumul ce l-a propulsat în industria muzicală internațională a fost “Beauty Behind the Madness” din anul 2015. Pe acest album sunt incluse piesele “Can’t Feel My Face” și “The Hills”, primele hit-uri globale ale lui The Weeknd. Albumul a câștigat Best Urban Contemporary Album și a fost nominalizat la Albumul Anului la Premiile Grammy din 2016. Următorul album, “Starboy”, a fost o altă capodoperă muzicală, cuprinzând hit-uri mondiale, precum: “Starboy” și “Feel It Coming”. The Weeknd este văzut că unul dintre cei mai mari artiști mondiali și unul dintre cei mai influenți, albumul din 2020 “After Hours” fiind o dovadă clară a acestui lucru.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT