LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ariana Grande si Kid Cudi

we ❤️ music

Ariana Grande face echipă cu Kid Cudi pentru noul single “Just Look Up”

Ariana Grande face echipă cu Kid Cudi pentru noul single “Just Look Up”. Noua piesă este extrasă de pe coloana sonoră a filmului “Don’t Look Up” realizat de Netflix. Cei 2 artiști vor juca rolurile personajelor Riley Binâ și DJ Chello.

Piesa “Just Look Up” a fost compusă de Ariană Grande, Kid Cudi, Taura Stinson și Nicholas Britell, care a și produs piesă. Albumul pentru noul film va fi lansat pe 10 decembrie și va conține piese de la Bon Iver și Nicholas Britell. “A fost un privilegiu să lucrez cu Ariana Grande, Kid Cudi și Taura Stinson pentru piesa de dragoste “Just Look Up”, a declarat Nicholas Britell despre nouă melodie.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/JustLookUpPR
Filmul “Don’t Look Up” este scris și regizat de Adam McKay. Povestea îi urmărește pe Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) și Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), care descoperă o cometa ce orbitează în interiorul sistemului solar. Problema este că traiectoria cometei este spre Pământ. O altă problema este că nimănui nu-i pasă de faptul că planetă va fi lovită de o cometa de dimensiunile Muntelui Everest. Cu ajutorul lui Dr. Oglethorpe (Rob Morgan), Kate și Randall pleacă într-un turneu mediatic, ajungând la Președintele Orlean (Meryl Streep) și la fiul și șeful de stat major, Jason (Jonah Hill). Aceștia prezintă problema la The Daily Rip, o emsiune radio prezentată de Brie (Câte Blanchett) și Jack (Tyler Perry). Cu mai puțîn de 6 luni până la impact, Kate și Rindall susțin un turneu mediatic de 24 ore in speranța că oamenii se vor uită spre cer.
În noua peliculă vor mai juca și Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (aka Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis și Tomer Sisley

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT