LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
lansare album bitza

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1143

we ❤️ music

Bitza a demonstrat ca era nevoie de Sevraj II la concertul de lansare al albumului

Pe 5 mai, clubul Guesthouse a fost luat cu asalt de sute de fani hip-hop din România. Bitză a făcut senzație la lansarea albumului Sevraj II. Cu o energie debordantă și o prezență scenică impresionantă, Bitză a demonstrat din nou de ce este unul dintre cei mai talentați și respectați artiști din România.

Acest album este unul cu adevărat important pentru Bitză, în cuvintele artistului “Am vrut să mă întorc la rădăcini, la stilul și abordarea care m-au caracterizat și m-au adus în atenția publicului. Este un album complex, de la piese caterincă și easy going până la teme personale care te duc în social, despre oraș și viața de aici, despre aglomerația de betoane unde trăim. Mulți dintre invitații de pe acest album au fost și pe primul album, fiind tare ideea ca după 20 de ani încă colaborăm.”

Albumul Sevraj II a fost lansat în luna aprilie și a primit deja multă susținere din partea fanilor și criticilor de specialitate. În cadrul concertului său de lansare, Bitză a adus pe scenă unele din cele mai mari nume din industrie, concertul de lansare având un line-up asemănător unui festival, fiind alături de Bitză artiști precum Ombladon, FreakaDaDisk, Alan, Adrian Despot, Bvcovia, K-Gula, Vlad Dobrescu, Phunk B, Dedey și Keri.

Bitză a creat o atmosferă de neuitat pe scenă, interacționând constant cu publicul și încurajându-i să cânte împreună cu el. Comunitatea artistului a fost prezentă într-un număr mare, fiind alături de Bitză atât fanii artistului de pe Sevraj I, cât și cei care l-au descoperit pe parcursul anilor și s-au regăsit în muzica lui.

Albumul este disponibil platformele majore digitale de muzică, în benzinăriile partenere și în Cărturești.

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT