LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
EVAN GIIA

we ❤️ music

EVAN GIIA a lansat single-ul “Rabbit Hole”

EVAN GIIA a lansat single-ul “Rabbit Hole”. Este prima piesă lansare solo nouă de la “ENDORPHINS”, apreciatul ei EP din 2021. Piesa este o declarație de intenție lentă, uimitoare, în timp ce EVAN GIIA își semnalează nerăbdarea față de noul status quo.

„Anul trecut a fost totul despre evoluție. Evoluție ca artist, evoluție în relațiile mele, evoluție în rutina mea de îngrijire de sine și de vorbire cu propria persoană. Sunt o persoană care mulțumește pe toată lumea, dar am învățat să-mi trasez limitele și să mă susțin și pe mine”, explică EVAN GIIA. “RABBIT HOLE” înseamnă a nu accepta un ‘nu’ ca răspuns. Să crezi în calea ta, chiar dacă alții nu o văd. Provocarea expresiei: „dar așa s-a făcut întotdeauna.” Manifestând felul în care îți dorești să arate viitorul tău. Cerul este limita atunci când ești în această mentalitate. Sunt atât de încântată să împărtășesc această melodie cu lumea. Du-te și ia ce vrei!”
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/RabbitHolePR
EVAN GIIA, care a susținut-o recent pe Alison Wonderland în turneul ei din SUA, va cânta la EDC Las Vegas în această seară. Ea va cânta la alte festivaluri din 2022, inclusiv Forecastle, Electric Forest și Lollapalooza. Artista a fost lăudată de Earmilk și Texas Review.
Dancing Astronaut a spus: „ENDORPHINS promovează temele autoproclamatei ale creatorului de spirit și vitalitate… Împreună din punct de vedere sonor cu genuri precum pop, house și trap, acest pachet plin va activa în mod natural mintea și corpul în tandem. Mai recent, EVAN GIIA a colaborat cu Louis the Child și Kasbo pentru „Blow The Roof” din noul EP al lui Louis the Child, “To Believe”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT