LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Bianca Zinculescu

we ❤️ music

Bianca Zinculescu debutează cu “Știu că Pot”

La doar 8 ani, micuța artistă originară din Pitești, Bianca Zinculescu, debutează în lumea muzicală cu piesa “Știu că Pot”, care are și un videoclip foarte drăguț.

Melodia este compusă și produsă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa muzicală, iar videoclipul a fost regizat de către Dan Mihai Lupescu, filmările desfășurându-se în zona județului Constanța și au durat o zi întreagă, tânăra artistă descurcându-se de minune cu rolul din videoclip.

Bianca Zinculescu este elevă la Școala Generală nr. 11 ”Mihai Eminescu”, din Pitești, iar orele de canto și de pian le practică de la vârsta de 5 ani, în cadrul Școlii de Muzică „Magia Muzicii”.

Din spusele producătorului, EL Radu – „Bianca este un copil-minune, are atîta energie pozitivă, una molipsitoare, cred că dacă filmările ar fi durat 2-3 zile, nu ar fi avut nicio problemă cu asta. Sunt mândru că face parte din familia noastră muzicală, #ELRaduProject.”

Chiar de are doar 8 anișori, micuța artistă este deținătoarea multor trofee la diverse concursuri și festivaluri naționale, petrecute la București, Bacău, Piteși etc.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT