LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
dj snake x Malaa - Pondicherry

we ❤️ music

DJ Snake a lansat, împreună cu Malaa, piesa “Pondicherry”

După succesul piesei “Ring The Alarm”, DJ Snake și Malaa colaborează din nou pentru piesa “Pondicherry”. Noua melodie va putea fi auzită în FIFA 22, această făcând parte din soundrack-ul noul joc al celor de la EA Games. DJ Snake e un mare fan al francizei, acesta apărând cu un caracter făcut custom în trailer-ul modului de carieră.

DJ Snake și-a făcut debutul în 2016 cu Encore, un album ce a ajuns pe prima poziție în topul Billboard Top Dance/Electronic Albums și a debutat în top zece la nivel global. De când a câștigat de discul de platină pentru hit-ul „Let Me Love You” ft. Justin Bieber, DJ Snake a triumfat cu hituri colosale precum „You Know You Like It” (cu AlunaGeorge), „Lean On” (cu Major Lazer, featuring MØ), și „Taki Taki” ft. Selena Gomez, Ozuna & Cardi B. Al doilea album, Carte Blanche, a fost lansat în iulie 2019 și a ajuns pe primul loc în topul Billboard US Top Dance/Electronic Albums chart. DJ Snake este recunoscut acum drept unul dintre cei doi artiști dance din lume care să aibă trei piese ce au strâns peste un miliard de stream-uri pe Spotify.
DJ-ul și producătorul Malaa și-a îmbrățișat identitatea învăluită de când a debutat pe scenă în 2015 și își păstrează anonimatul prin intermediul personajului pe care îl joacă și prin lansările de mixuri, intitulate „WhoIsMalaa”. Împreună cu fluxul său constant de lansări, Illegal Mixtapes și NO REDEMPTION (Tchami x Malaa), proiectul Malaa este bine cunoscut pentru remixuri ce includ „Oh Me Oh My (feat. Travis Scott, Migos, GASHI),” „Mind (feat. Kai)” pentru Major Lazer și Tchami’s “Afterlife (feat. Stacy Barthe)”.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT