LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Otilia - Ayala

we ❤️ music

Otilia lansează o altfel de piesă. „Ayala”, o incursiune într-o relație caracterizată de superficialitate

Otilia lansează „Ayala”, o piesă cât o poveste despre standardele întâlnite în relațiile moderne din prezent. „Ayala” transmite energie prin fiecare notă și reușește, în același timp, să meargă pe urmele unei tinere care își dorește de la o relație bunuri materiale, dincolo de orice.

„Ayala” este o piesă care iese din tiparele Otiliei, chiar dacă reușește să îi păstreze amprenta, și care ne face o incursiune într-o poveste ușor de înțeles, departe de prejudecăți. Chiar dacă piesa prezintă superficialitatea în timpurile moderne, Otilia transmite o poveste prin ochi obiectivi și sinceri.

„Ayala este o piesă care mi-a plăcut încă din primul moment în care am pășit în studio. Este atât de actuală și de conectată la ce pot reprezenta relațiile în prezent și la cât de superficiale pot fi uneori, încăt nu ai cum să nu rezonezi cu ea, să încerci să o înțelegi și, în cele din urmă, să vibrezi cu ritmurile ei.
Este o piesă puțin diferită, care poate părea că se îndepărtează de stilul meu. Sper să vă placă și vouă, așa cum îmi place și mie, și să vă lăsați purtați de povestea ei”, a spus Otilia.

„Ayala” poate fi ascultată pe toate platformele digitale accesând link-ul următor: https://otilia.lnk.to/Ayala.
Considerată una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste din Europa de Est, Otilia se bucură de un succes colosal. „Bilionera”, piesa lansată în anul 2014, este cea care i-a făcut cunoștință cu topurile din Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru și Rusia. Debutul impresionant al Otilia a transformat-o pe artistă într-un adevărat superstar internațional, cu sute de mii de urmăritori pe platformele de socializare și cu peste 1,8 miliarde de vizualizări pe YouTube.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT