LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Becky Hill face echipă cu Lewis Thompson pentru single-ul Side Effects

we ❤️ music

Becky Hill face echipă cu Lewis Thompson pentru single-ul “Side Effects”

Becky Hill face echipă cu Lewis Thompson pentru single-ul “Side Effects”. Vocea plină de suflet a lui Becky oferă calitatea de vedetă unei melodii care îi sporește talentul uriaș de a uni muzica pop captivantă cu cea electronică. Versurile melodiei vorbesc despre fantomele unei relații vechi, chiar si atunci când tot ce vrei să faci este să mergi mai departe.

Becky a scris și lansat „Side Effects” împreună cu prietenul și colaboratorul cheie, Lewis Thompson, cu care are un parteneriat creativ prolific (perechea a scris anterior hit-urile uriașe ale lui Becky cu David Guetta „Remember” și „Crazy What Love Can Do”, de asemenea, cu David Guetta și Ella Henderson), plus producătorul Jon Shave și colaboratorii, Karen Poole și MNEK, care furnizează și voce de sprijin.
Streaming Link: https://umusic.lnk.to/SideEffectsPR
„Side Effects” este însoțit de un videoclip care a fost regizat de KC Locke (Stormzy, Ed Sheeran, David Guetta). Filmul o urmărește pe Becky în timp ce pornește într-o călătorie de evadare dintr-o relație toxica.
Becky spune: „Nu am mai lansat o piesă solo de peste un an, așa că a lansa după o a doua victorie la BRIT este foarte interesant! Cânt la cele mai bune festivaluri din Marea Britanie anul acesta și abia aștept ca oamenii să o cânte alături de mine. Piesa a fost făcuta cu oamenii mei preferați din industrie și asta chiar se simte ca începutul noului meu capitol în arta mea.”
Becky Hill a devenit cunoscuta ca vocea single-ului „Afterglow”, de la Wilkinson. Ea a revenit constant în Top 10 cu hit-uri printre care „Gecko (Overdrive)” cu Oliver Heldens (#1), „Wish You Well” cu Sigala (#8), „Remember” cu David Guetta (#3) și „Crazy”. What Love Can Do’ cu David Guetta și Ella Henderson (#5) – plus alte șase single-uri din Top 20. Ea a colaborat cu Joel Corry, Galantis, Sigala, MK, Jonas Blue și Tiesto.
Albumul ei de debut din 2021, „Only Honest On The Weekend”, a debutat pe locul 7 și a fost certificat cu aur. Pe lângă cele două premii BRIT ale sale, Becky a câștigat și două premii muzicale ASCAP London pentru „False Alarm” și „Lose Control”, plus cea mai bună artistă la Premiile O2 Silver Clef 2022. Succesul ei internațional a atins noi culmi în 2022, cu patru hit-uri pe locul 1 la radio dance din SUA, sub forma „Run” cu Galantis”, „Crazy What Love Can Do” cu David Guetta și Ella Henderson, „History” cu Joel Corry” și „Words”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT