LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Mario Joy a lansat „Paradise”, o piesă care sigur îți va reda starea de bine!

Mario Joy nu încetează să ne surprindă cu piese din ce în ce mai frumoase. În fiecare lună artistul are grijă să ne redea starea de bine cu câte o piesă care sigur va fi pusă pe repeat.

Mario Joy vine în atenția fanilor cu „Paradise”, noul său single în limba engleză. Cu un ritm energic și un vibe plin de culoare, piesa este fix ceea ce avem nevoie în momentele în care căutăm o motivație pentru a merge mai departe. Piesa a fost lansată în colaborare cu Label of Joy și MusicLover, iar textul și muzica îi aparțin lui Mario Joy. 

„ „Paradise” e despre a prețui ceea ce ai. Să prețuiești persoanele dragi, să prețuiești dragostea și oamenii care au fost și vor rămâne mereu lângă tine, indiferent de vreme sau vremuri”, spune Mario Joy atunci când se gândește la piesa proaspăt lansată. 

Îndrăgitul artist îți ține fanii în priză cu surprizele muzicale nenumărate, așa că stați pe aproape pentru că acesta vine în curând cu încă două piese. Muzica bună este la ea acasă atunci când vine vorba de Mario Joy, iar artistul se concentrează acum pe noi proiecte muzicale, dorindu-și să ofere o experiență muzicală cât mai bogată pentru toți cei care îl ascultă. 

 

Mario Joy’s Social Media Pages

Instagram | Facebook

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT