LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
bastille - Shut Off The Lights

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

Bastille a lansat albumul “Give Me The Future”

Îmbrăcat cu referințe din filmele și literatura SF, jocuri video și realitate virtuală, noul album al lui Bastille, "Give Me The Future", explorează un tărâm al minunilor, futurist, fără restricții - fiecare melodie este un peisaj de vis, dansabil, diferit, un loc în care poți călători înapoi și înainte în timp pentru a fi oricine, a face orice și îmbrățișează un nou val de tehnologie, care ne permite să ne pierdem în imaginația noastră.

“Am compus aceste melodii într-o perioadă atât de apocaliptică, cu toată lumea blocată acasă, lipită de ecrane, alimentată cu sentimentul că ceea ce este real și ceea ce nu este a devenit destul de greu de deslușit uneori”, spune Dan.

„Suntem în era falsurilor profunde, știrilor false și liderilor mondiali mincinoși. Dar online, poți fi oricine. Ceea ce face asta asupra sentimentului nostru de sine și relațiilor noastre este enorm și este fascinant”, a adaugat artistul.

Link: https://umusic.lnk.to/GiveMeTheFuturePR

Este un album care preia ideea posibilităților nelimitate ale viitorului și călătorește peste tot, de la o plimbare plină de evadare pe înălțătorul „Thelma + Louise” – un omagiu adus celebrului film la cea de-a 20-a aniversare – până la New York-ul anilor 80. Veți auzi linii de bas disco, orchestre de sintetizatoare, chitare, gospel futurist, sunete de nave spațiale, corzi euforice, vocodere, casete, un cor și o mulțime de ritmuri. Piesa omonima, „Give Me The Future”, își înclină pălăria în fața lui Phil Collins și The Police, „Shut Off The Lights” este o scrisoare de dragoste sonoră către Graceland a lui Paul Simon, iar „Stay Awake” face referire către Daft Punk și Quincy Jones.

După ce au scris pentru alți artiști în ultimii ani, pentru prima dată pe un album Bastille, trupa a deschis ușa colaboratorilor. Deși produs în principal de Dan Smith și partenerul de producție, Mark Crew, trupa a lucrat și cu câțiva scriitori și producători pentru a extinde lumea. Cantecul „Distorted Light Beam” a fost co-scris și produs împreună cu Ryan Tedder (Adele, Paul McCartney, Taylor Swift), care a ajutat, de asemenea, în calitate de producător executiv al albumului. „Thelma + Louise”, „Stay Awake” și „Back To The Future” au fost scrise împreună cu legendarul compozitor Rami Yacoub (“…Baby One More Time”, de Britney Spears sau albumul Chromatica al lui Lady Gaga). De asemenea, au lucrat cu scriitorii britanici Jonny Coffer, Plested și Dan Priddy pentru a da viață albumului.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT