LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Leony lanseaza Somewhere In Between

we ❤️ music

Leony lansează „Somewhere In Between”, pentru noi începuturi

Leony lansează „Somewhere In Between”, o piesă perfectă pentru un nou început, în contextul în care vorbește despre puterea de a face schimbări importante, de a privi lucrurile dintr-o perspectivă nouă și, în fond, de a crește cu fiecare an care trece.

Leony este o artistă care transmite emoție și povești, motiv pentru care atrage un număr mare de oameni prin fiecare nouă lansare. Prin urmare, nici de această dată Leony nu dezamăgește, iar „Somewhere In Between” resușește să vorbească pentru fiecare dintre noi, în momentul în care vrem să găsim motivația de a face schimbări sănătoase pentru noi.
„Somewhere In Between” este o piesă cu ritmuri dance, care este asemeni unui mix între o energie înălțătoare și o introspecție puternică – o combinație de care fiecare dintre noi are nevoie la început de an.
Despre Leony
Leony este o artistă a momentului, cu peste 7,1 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify. De altfel, aceasta este una dintre cele mai cunoscute artiste din Germania. Piesa „Faded Love”, cu peste 68 de milioane de streamuri, a stat peste 30 de săptămâni în topurile din Germania, fiind timp de opt săptămâni pe prima poziție în Airplay Charts.
De asemenea, „Remedy”, cu peste 69 de milioane de streamuri, a intrat în Top Airplay Charts în șase țări, respectiv Germania, Franța, Elveția, Italia, Austria și România.
Pe lângă succesul de care se bucură ca artistă, Leony este și o compozitoare de succes, semnând piese pentru artiști din SUA, Marea Britanie, Australia, Suedia, Norvegia și Germania.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT