LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Tudor Bilețchi și Cezara Cristescu - Compania ta

we ❤️ music

Tudor Bilețchi și Cezara Cristescu colaborează pentru prima dată și au lansat „Compania ta”

Tudor Bilețchi și Cezara, una dintre cele mai fresh creatoare de conținut, colaborează pentru prima dată și lansează „Compania ta”. Compusă de către Liviu Teodorescu împreună cu Tudor Bilețchi și Ionuț Vasilache, „Compania ta” vorbește despre iubirea și pasiunea ce se nasc de la o singură privire și pe zi ce trece cresc, iar compania celui iubit devine cea mai bună alinare pentru suflet.

Protagoniști în clip sunt chiar cei doi artiști, Tudor și Cezara, care interpretează rolul a doi îndrăgostiți ce își cântă iubirea. ,,«Compania ta» este o piesă scrisă de Liviu Teodorescu și produsă de el împreună cu Ionuț Marius Vasilache, cărora le sunt recunoscător pentru faptul că mi-au propus să lucrez la această piesă minunată alături de ei. Cu Cezara am făcut cunoștință într-o sesiune la studio. Mi-a plăcut vibe-ul ei și am simțit că este exact ingredientul de care mai avea nevoie acest single. Mă bucur mult că Cezara a acceptat să colaborăm și că împreună am adus piesa în versiunea ei finală. «Compania ta» nu este neapărat una despre dragoste, ci mai mult despre senzualitate și pasiune. Respectiv, împreună cu regizorul Silviu Mîndroc și întreaga echipă de filmare ne-am gândit să dăm videoclipului o nuanță specială, cool și să aducem cât mai multe cadre care exprimă atracția dintre cele 2 personaje”, povestește Tudor Biletchi.
,,«Compania ta» este prima mea piesă ca artist solo, de asemenea și prima colaborare muzicală. Totul a venit de la sine, este rezultatul unui moment creativ și foarte inspirat. Alături de Liviu Teodorescu, Tudor și Yogi am creat un produs de care suntem extrem de mândri. Ca și o mică poveste, inițial doar Tudor cânta piesa. Întâmplarea face că, fix când băieții înregistrau vocile, eu eram în București. Am primit un mesaj de la Yogi în care mă întreba dacă mi-ar plăcea să cânt și eu «Compania Ta». De la primul beat am știut că vreau să intru în proiect alături de Tudor. A fost o decizie spontană și foarte neașteptată. Dar în final am reușit să ducem proiectul la bun sfârșit, cu tot cu un super clip. Sunt extrem de fericită că această piesă este prima pe care o lansez în calitate de artist muzical”, adaugă Cezara Cristescu.
Tudor Bilețchi a studiat la Chișinău liceul de muzică, secția canto popular, iar talentul l-a moștenit de la bunicul lui care a fost dirijor de fanfare și de la mama lui, care conduce un ansamblu folcloric. Tudor este îndrăgostit de muzică și toate activitățile lui se învârt în jurul acestui domeniu. Printre pasiunile sale se numără și pianul, chitara, saxofonul și fluierul. După ce a surprins și a cucerit jurații cu timbrul său vocal în urmă cu trei ani la „Vocea României” și a făcut parte din echipa lui Smiley, Tudor Bilețchi a lansat „Un minut”, single ce dezvăluie povestea unei iubiri în care regretul și dorința de a da timpul înapoi măcar pentru o secundă acaparează sufletul.
Are peste 500 de mii de urmăritori pe Instagram și peste 215 mii de abonați pe YouTube. Energică și carismatică, Cezara a câștigat o popularitate masivă pentru tutorialele sale de frumusețe, modă și vlogging. Timp de 3 ani a creat conținut alături de prietenii ei vloggeri și a făcut parte din trupa PNCKS. Au strâns peste 4 milioane de vizualizări la piesele lor, cea mai cunoscută fiind „FRESH”. În prezent predă cursuri de vlogging și social media la Școala de Televiziune și Film din Iași, și are multe proiecte de viitor în online.
Campania Global a semnat un contract exclusiv de reprezentare cu Cezara Cristescu, una dintre cele mai fresh apariții din social media. Cezara a căpătat popularitate prin canalul său de Youtube (215k subscribers), acolo unde postează tutoriale de beauty, fashion, lifestyle vlogging etc.

Printre pasiunile Cezarei se mai numără dansul, cântatul, actoria și teatrul. Firea sa energetică și carismatică o propulsează pe tânără încet, dar sigur, către un drum de succes. Venirea Cezarei în portofoliul Global Talent United reprezintă un pas nou în vânătoarea de tinere talente. Întotdeauna ne am dorit să le oferim artiștilor și influencerilor din portofoliul Global cea mai bună reprezentare și cele mai bune oportunități de a crește, spune Claudiu Ilioiu, Head of Global Talent United. Numai în ultimul an, în portofoliul agenției au intrat Alice Peneacă, Alexandra Dinu, Ramona Păun, Larisa Iordache, Simona Țăranu.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT