ares interstelar

Ares a lansat cel de-al doilea său album numit „Interstelar”

we ❤️ music
Cele 15 piese formează o sferă energetică plină de emoții prin care artistul își propune să aducă la cunoștința ascultătorilor călătoria sa, punând în evidență armonia dintre natura sa inspirațională și cea romantică.

Albumul este rezultatul efortului creativ al artistului și al mai multor figuri artistice: Codrin Donciu, Woodville, Dianka, Lu-K Beats, Scuze, Dima, 6txxn și Costin Dumitrache. Ares, pe numele său Denis Ionuț-Florea, este un tânăr artist, în vârstă de 23 de ani, născut în Piatra-Neamț. Pasiunea față de muzică a apărut în viața lui la 13 ani și începând cu acel moment muzica nu l-a părăsit niciodată. De-a lungul carierei sale, acesta a fost remarcat prin mai multe piese, printre care: Lovv, Parfum de Iarnă, Sufăr, Oh, Dragă Depresie, Confuz și Doar Noi Doi, precum și prin primul său album și EP-urile acestuia: Sezonul Viselor, Visătorul, Emoții, Dacă Închid Ochii și Supernova.
Vă invitam să ascultați albumul „Interstelar”, accesând următorul link – https://distrokid.com/hyperfollow/ares3/interstelar .

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT