LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
cristina vasiu si Gabriella Nastas

we ❤️ music

Ana Baniciu, Gabriella Nastas și Cristina Vasiu, aparitii sexy la avanpremiera filmului pentru copii “Gaşca Animaluţelor DC”

Evenimentul de lansare a animației „Gașca Animalutelor DC” de marți, 26 iulie, a adus cele mai simpatice animaluţe de supereroi pe marele ecran de la Cineplexx Băneasa și față în față cu vedetele care au dublat animația și copilași curioși.

Printre primii care s-au bucurat de aventurile mascotelor DC au fost chiar artiștii care au dublat animația. Așadar alături de Ana Baniciu, Gabriella Nastas, Dumi – Marian Dumitru, Alexa Istrate, jurnalistul Gheorghe Chelu și Zanana au intrat în aventură numeroși alți influenceri și oameni de televiziune ca: Alexandru Constantin, Ioana Picoș, Dan Cruceru, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Aura B., Mihai Beldie, Cristina Vasiu, iubitul ei, cantaretul Marius Catalin Stoica, Fabio si Gabriel MG.

Ana Baniciu
Ana Baniciu

Înainte de a intra la film, cei mici au avut parte de distracție împreună cu animatorii și de workshop-uri interactive , în timp ce părinții lor îi privieau relaxați de pe margine. Micuții au putut participa și la tombola cu premii, unde cu toții au câștigat jucării marca DC Super Pets și alte promoționale originale.

Kamara si Leo
Kamara si Leo

Animația îi surprinde pe Krypto Super-Câinele și Superman, cei mai buni prieteni, care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis. Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân, Ace câinele, PB porcul cu burtă, Merton țestoasa și Chip veverița – să-și stăpânească puterile recent descoperite și să-l ajute să-i salveze pe supereroi.

Gabriella Nastas
Gabriella Nastas

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul vă ajunge în premieră la Cineplexx din 29 iulie, în varianta 2D, dublat și subtitrat în limba română. Pe lângă Ana Baniciu, cu siguranță vor fi recunoscute și vocile carismaticilor actori Șerban Pavlu și Claudiu Bleont care interpretează rolurile principale ale super câinilor Krypto și Ace.

cristina vasiu si gasca ei
cristina vasiu si gasca ei

Programul filmului „Gaşca Animaluţelor DC” pentru întreaga săptămână în reţeaua de cinematografe Cineplexx poate fi consultat oricând online pe site-ul www.cineplexx.ro sau pe aplicația gratuită de mobil.

jurnalistul Gheorghe Chelu Ana Baniciu, Gabriella Nastas Dumi - Marian Dumitru
jurnalistul Gheorghe Chelu Ana Baniciu, Gabriella Nastas Dumi – Marian Dumitru

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie și al doilea cel mai important lanț de cinematografe pe piața românească. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia și Italia. În România deține deja cinci locații tip multiplex – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș – cu angajamentul asumat de extindere a portofoliului cu alte noi locații în viitorul foarte aproiat.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT