LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Aura B - Quedate aqui

we ❤️ music

Aura B a lansat videoclipul piesei “Quedate Aqui” filmat la Londra

Iată că printre lansările toamnei avem și o piesă nouă, fresh, direct de la Londra, în spaniolă, de la o româncă. "Quedate Aqui" de la o artista din România, Aura B. care a filmat și un videoclip pe măsură despre care va invităm să aflați mai multe în continuare chiar de la interpretă.

“Noua mea melodie se numește “ Quedate Aqui “, este o piesă scrisă în totalitate de mine, inspirată din viața mea personală, emoții pe care le-am pus în această melodie în urmă unor evenimente triste pe care le-am avut. Cel mai bine mă pot exprimă prin muzică, de aceea am ales ca titlu “Quedate Aqui“. Piesa am scris-o într-o zi când mă simțeam atât de singură și nu aveam cui să-i spun ce am pe suflet, așa că inspirația mi-a venit pe loc. Melodia are un mesaj pentru o persoană dragă din viața mea și sper din tot sufletul să fie pe placul publicului care iubește acest gen muzical și nu numai. “Quedate Aqui “ este o piesă de suflet, o piesă care are un loc special în inima mea. Are o mare valoare sentimentală pentru mine și sper să va atingă și vouă inima și sufletul”, spune solista. Și tot ea a vorbit și despre vieoclipul piesei la care a avut o mulțime de probleme.

“Clipul piesei Quedate Aqui a fost filmat în Londra (iubesc orașul acesta), filmările au durat 3 zile, puteam să fac chiar și un film numai din peripețiile avute în timpul filmărilor. În timp ce filmam în studio unul dintre cadre, unde era nevoie de mult fum, cum aici sunt alarme peste tot și sunt ale naiba de sensibile, a început să sune, nu o alarmă, ci mai multe, în urmă cărora m-am trezit la ușă cu poliția, pompierii. A trebuie să le explic ce se întâmplă, parcă ar mai fi vrut să stea să asiste la filmări dar din păcate nu se putea. Altă întâmplare amuzantă, acum când vă povestesc este amuzanta, dar atunci ne’am speriat cu toții, a fost cea cu lumânările. A trebuit să le lăsăm să ardă pentru a avea acel cadru minunat doar că nu ardeau doar ele, ci și vestimentația și multe alte accesorii de care aveam nevoie ceea ce însemna să anulăm tot. Norocul nostru a fost ca regizorul s-a dus să verifice cât mai durează până putem filma cadrul și a sesizat ce minune se putea întâmplă.

Ne-am speriat grav cu toții dar am putut termină ziua de filmare, nu ziua , ci seara de filmare cu bine, nu fără o mică ceartă din partea unor vecini care voiau să doarmă și nu puteau de luminile puternice din studio care băteau fix în geamul lor”, a mai povestit solista în final. Trebuie să vă mai spunem că de regie s-a ocupat Lotfi Kaz de la Lotfi Kaz Film iar de machiajul Aurei a avut mare grijă Suzanne Decaux (Suzy Decaux) Suzy Beauty instagram.com/suzy.assia
Instagramul solistei este:
www.instagram.com/aurabofficial
Iar pagina de facebook – https://www.facebook.com/aurabofficialpage
Mai multe detalii pe http://www.aurab.ro

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT