LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Christian D. “E dificil să păstrezi același film frumos cu doi scorpioni în aceeași casă”

După ce a cântat în Reflex și a făcut parte din Narcotic Sound, Christian D. sau Christian Dumitrescu pregătește noi surprize muzicale.

Însă până atunci am aflat mai multe de la el despre proiecte muzicale și statutul său social, după despărțirea de cârcotașa Ioana Petric.

WeLoveMusic: Te salutăm, Christian, ce mai faci perioada asta?

Christian D.: Salutare! Bine, doar ce am venit din Zanzibar pentru că aveam mare nevoie de un refresh să ies puțin din vibeul asta negativ cu care toți ne confruntăm din păcate. În rest fac sport, îmi păstrez optimismul și nebunia pozitivă plus că m-am apucat de făcut piese noi în lipsa evenimentelor.

Ce noutăți muzicale ai, cu cine colaborezi?

După cum spuneam am început să lucrez la piese noi, piese la care lucrez împreună cu Dony și Radu Bolfea (Play & Win) buni prieteni de-ai mei, ce împreună văd că se leagă și muzică bună nu numai prietenia dintre noi. La începutul lui mai deja aș vrea să dau drumul la primul single.

Unde și cu cine te-a prins pandemia?

În București m-a prins pandemia împreună cu câinele meu Jessie și prietena mea din acea perioada… so nu a fost așa groaznică “izolarea”, sincer am cam fentat puțin sistemul pentru că am tot ieșit afară la plimbare cu câinele plus sport, alergat etc…

Cine îți e muză după ce te-ai despărțit de Ioana Petric?

Marea, oceanul, natura îmi e muză, iubesc natura, iubesc să înot, să fac diving și să mă distrez în natură. Cu Ioana am avut un film aș spune foarte frumos, dar e dificil să păstrezi același film frumos cu doi scorpioni în aceeași casă.

Ești pasionat de sport. Ce îți place cel mai mult să faci? Mergi la sală?

Da, îmi place mult să fac sport, fie că e vorba de sală, fie parc, fie că joc fotbal, baschet sau înot! Eu consider că activitatea sportivă împreună cu o alimentație corectă nu trebuie să lipsească nimănui. “Mens sana în corpore sano”.

Ce faci în timpul liber?

În rest mă văd cu prietenii, organizăm seri de fifa, poker și grătare.

Ți-ai descoperit noi pasiuni în pandemie? 

Da, în timpul pandemiei am descoperit o nouă pasiune, scuba divingul … am urmat cursurile PADI și am devenit scafandru cu acte în regulă. Se poate vedea asta pe instagramul meu “itschristiand” unde postez fragmente din pasiuni și viață.

Ai dat lovitura cu câteva piese, iar una dintre ele a fost “O aventură”, cu Refflex. Ne poți spune ce ai făcut înainte de această trupă? Când ai debutat și cu cine ai lucrat?

Înainte de Refflex cântam la școală în cor și țineam concerte imaginare în față oglinzii, am avut noroc să-l cunosc pe Dony în acea perioadă apoi pe Viorel de la 3SE și ulterior Laurențiu Duță și de-aici începe aventura muzicală … restul e istorie.

Ai pierdut sau ai câștigat ceva în pandemie?

În pandemie am și câștigat că mi-a venit un pic mintea la cap, m-am mai maturizat și dându-mi seama cât de fragilă e viața și că lumea în care trăim nu e mereu cea mai ok, fair și frumoasă, că e datoria noastră să o facem mai frumoasă din toate punctele de vedere, fără a ne pierde umanitatea…dar am și pierdut, am pierdut contactul cu publicul, evenimentele, concertele… ce alimentează cel mai mult sufletul oricărui artist.

Ce îți dorești pentru următoarea perioadă?

În continuare îmi doresc să fiu sănătos și puternic, să pot continui cu același vibe pozitiv în muzică și viață.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT