LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Armin van Buuren si The Stickmen Project - No Fun

we ❤️ music

Armin van Buuren & The Stickmen Project au lansat videoclip la piesa „No Fun”

Așteptarea a luat sfârșit. Armin van Buuren a lansat videoclipul oficial al piesei „ No Fun”, realizată în colaborare cu The Stickmen Project. Dacă piesa reușea să te scoată din rutină, videoclipul vine și aduce energie suplimentară, totul cu ajutorul unor copii care ne fac să uităm de tot ce avem de făcut, pentru a ne lăsa purtați de val.

Piesa „ No Fun” reprezintă un protest împotriva celor care strică cheful atunci când vine vorba de petreceri, fiind o combinație între genul house și tehno. Colaborarea dintre Armin van Buuren și The Stickmen Project este pe atât de neașteptată pe cât este de reușită. „Mi-a plăcut versiunea de copertă pe care a făcut-o The Stickmen Project pentru Piesa mea Ping Pong. A stârnit o flacără de creativitate în mine și m-am trezit în studio cu ei pentru a crea această piesă. Sper că toată lumea se va distra de fiecare dată când No Fun va răsuna din difuzoare!”, a spus Armin van Buuren.

Și pentru cei din proiectul Stickmen colaborarea cu Armin van Buuren a fost o adevărată reușită. „Armin van Buuren este unul dintre cei mai legendari DJ și producători ai timpului nostru și a fost o onoare să lucrez cu el la imnul zgomotos și rebel care este No Fun. Suntem foarte mândri de această piesă.”
De-a lungul carierei sale, Armin van Buuren a fost un ambasador global al muzicii electronice. În vremurile non-COVID, Armin van Buuren a fost cap de afiș în cadrul a peste 150 de spectacole pe an, la festivaluri și locații de top din întreaga lume, inclusiv Electric Daisy Carnival (Las Vegas, New York), Ultra Music Festival (Miami) și Tomorrowland (Belgia).

Încă învăluit în secret, The Stickmen Project este al doilea cel mai mare act electronic de pe TikTok, după Marshmello și înaintea celor de la Disclosure, cu un total actual de 6,4 milioane de urmăritori și 32,5 milioane de aprecieri.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT