LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Andrea Bocelli, Lang Lang & Lei Jia

we ❤️ music

Andrea Bocelli, Lang Lang & Lei Jia au colaborat pentru o piesă inspirată de olimpiada de la Bejing, „Forever You and Me”

Faimosul tenor, Andrea Bocelli, renumită pianista, Lang Lang și distinsă soprană, Lei Jia, și-au unit forțele pentru piesă „Forever You and Me” – un cadou muzical pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing. Piesă a fost lansată pe 6 februarie în colaborare cu Beijing Organising Committee for the 2022 Olympic și Paralympic Winter Games and Beijing Federation of Literary and Art Circles și este disponibilă via Universal Music Group.

Un cadou cultural prezentat de distinșii muzicieni din China și Italia, „Forever You and Me” are versuri atât în chineză, cât și în engleză. Piesă este compusă de Shu Nan, iar versurile au fost scrise de Zhang Heping.

Andrea Bocelli a spus: „Este o mare plăcere pentru mine să colaborez cu doi artiști extraordinari din China – soprana Lei Jia (care a fost o supriză fericită pentru mine) și pianistul Lang Lang: un prieten drag mie, cu care îmi face o deosebită plăcere să creez muzică. Că artist, consider că este responsibilitatea mea să fac muzică ce rezonează cu toată lumea.”

Stream: https://umusic.lnk.to/ForeverYouAndMePR

Lang Lang a adăugat: „Piesă este așa de frumos scrisă, întrucât reușește să mă emoționeze. Sper că acest cântec să reușească să aducă împreună oamenii de pretutindeni prin mesajul pe care îl transmite. Eu și Andrea am mai lucrat împreună pentru multe spectacole, iar Lei Jia este o prietenă bună de a mea de foarte mulți ani. A fost plăcerea mea să lucrez împreună cu ei pentru această piesă pentru Olimpiada de la Beijing.”

Lei Jia a încheiat: „Pentru mine, piesă ‘Forever You and Me’ este o amintire legată de Jocurile Olimpice din Beijing de acum 14 ani. Linia melodică este caldă și emoționantă, iar versurile fac apel la cultură Chinei. Suntem încântați să împărtășim pasiunea noastră pentru jocurile sportive de iarnă cu toată lumea. Cred că piesă va reuși să pătrundă în inimile oamenilor de pretutindeni.”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT