LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Armin van Buuren x Wildstylez si PollyAnna Typically Dutch

we ❤️ music

Armin van Buuren lansează „Typically Dutch”, în colaborare cu Wildstylez și PollyAnna

Armin van Buuren lansează „Typically Dutch”, o piesă care a fost ascultată în premieră la Tomorrowland 2021, fiind de atunci foarte solicitată. „Typically Dutch” a fost realizată în colaborare cu artiștii olandezi Wildstylez și PollyAnna.

„Typically Dutch” are toate șansele să devină un imn al festivalurilor din întreaga lume, având în vedere deschiderea cu care piesa a fost primită în cadrul Tomorrowland 2021.
Piesa „Typically Dutch” vine însoțită și de un VIP Mix, pentru de două ori mai multă distracție în stilul caracteristic al lui Armin van Buuren.
Despre Armin van Buuren
Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. De-a lungul carierei sale, artistul a fost desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume. Armin reușește să ajungă, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din peste 80 de țări prin intermediul show-ului său radiofonic, A State of Trance, al evenimentelor de la care este nelipsit și al pieselor lansate care ajung rapid în cele mai importante topuri de specialitate. În plus, pe Spotify, acesta are aproape 12 milioane de ascultători, lunar.
Despre Wildstylez
Wildstylez se află în fruntea scenei hardstyle de peste un deceniu. Artistul este creierul din spatele Project One, o colaborare alături de Headhunterz. De-a lungul anilor, acesta și-a făcut simțită prezența în industria hardstyle, ajungând, în 2018, în prestigiosul DJ Mag Top 100 Poll, pe locul 85.
Despre PollyAnna
PollyAnna este o cântăreață și compozitoare versatilă, cunoscută pentru vocea sa unică și pentru compozițiile care atrag un număr impresionant de oameni. Drept dovadă, aceasta a scris piese de succes pentru artiști precum Steve Aoki, Armin van Buuren, Timmy Trumper, SHINee, Hardwell și mulți alții.
CREDITE
Armin van Buuren & Wildstylez feat. PollyAnna – Typically Dutch
Produced by Armin van Buuren, Benno de Goeij & Joram Metekohy
Composed by Armin van Buuren, Benno de Goeij & Joram Metekohy
Lyrics by Britt Pols & Robin van Loenen
Labels: Armada Music B.V./ Roton Music under exclusive license from Armin Audio B.V.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT