LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
theo rose

we ❤️ music

Theo Rose și Whats Up, colegi de filmare cu Adriana Trandafir și Robert Dobre

Cel mai recent videoclip al lui Theo Rose și What’s Up s-a lansat chiar de ziua femeii, pe 8 martie. Noua piesă se numește “Vreau acasă” și este dedicat celor plecați la muncă peste hotare. Surpriza acestui videoclip este “distribuția” căci în rolurile principale apar doi actori foarte buni, cunoscuți și iubiți de telespectatori.

Chiar de 8 martie, de ziua Femeii și a tuturor mamelor Theo Rose și What’s Up au lansat o nouă piesă specială. Această se numește „Vreau acasă” și solista a publicat următorul mesaj pe pagina ei de socializare. „Diaspora, asta e pentru tine!. De când eram la emisiunea “Bravo, ai Stil, Celebrities” mi-am dorit să va pot întoarce susținerea. Și eu vreau acasă, deși sunt la numai 100 km de ai mei. La mulți ani femei și mame! Vă iubim!” a scris Theo Rose pe pagina de facebook.

robert dobre cu theo rose si whats up
robert dobre cu theo rose si whats up

Surprizele nu sunt doar Theo Rose și What’s Up, care au mai colaborat pînă acum împreună de câteva ori, ci cele două vedete care apar în videoclipul care însoțește această piesă. Prima mare vedetă este actrița Adriana Trandafir care în acest moment face parte din showul „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, și care este cunoscută din multe piese de teatru și filme dar și spectacole de varietiati sau showuri de televiziune. Cea de-a doua vedetă din acest videoclip este Robert Dobre, tânărul actor pe care îl vedeți săptămânal în serialul „Profu” de la Pro TV, unde joacă unul dintre rolurile principale. Tânărul este foarte talentat și îi prevedem o carieră impresionantă în teatru și film.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT