Andrew Dum colaboreaza cu Aurelian Temisan pentru o noua piesa

Andrew Dum colaborează cu Aurelian Temișan pentru o nouă piesă

we ❤️ music
Vara este anotimpul perfect pentru iubiri intense și trezirea unor pasiuni nebănuite în interiorul sufletelor noastre. Iar noua piesă a lui Andrew Dum, "Wicked Game", vine cu o interpretare de-a dreptul specială, datorită vocii lui Aurelian Temișan.

Update al piesei din 1989, care a devenit cunoscută odată cu introducerea sa într-un film de-al lui David Lynch, “Wicked Game” nu surprinde doar prin aducerea acestui clasic în zilele noastre; alături de notele fresh, avem parte și de o colaborare surprinzătoare, precum cea cu Aurelian Temișan. Chiar dacă nu este prima dintre cei doi artiști, “Wicked Game” are un vibe aparte, dat, cel mai probabil, de subiectul și intensitatea sentimentelor trăite în versuri. Iar, cum lucrurile clasice nu sunt menite să piară niciodată, suntem bucuroși că avem ocazia de a prezenta și noilor generații piese care au făcut înconjurul unei lumi pe care ei încă nu avuseseră ocazia să o vadă și să o cunoască.
“Echilibrul îți dă acea stare de fericire. Asta îmi doresc să transmit și eu prin piesele pe care le produc. Și pentru că aveam nevoie de acel echilibru am început o colaborare pe cât de surprinzătoare, pe atât de fresh cu o voce consacrată – Aurelian Temișan. Prima piesă “Mammy Blue” este acel release care surprinde plăcut și pentru care publicul simte o energie aparte, iar de data aceasta venim cu o nouă piesă emblemă, un reworked a ceea ce este “Wicked Game”. Invită la boem, la trezirea pasiunilor, dar mai ales la acea stare de fericire pe care doar dragostea o oferă. Este cadoul pe care îl oferim publicului în aceste vremuri incerte”, spune Andrew Dum. “Am descoperit, alături de Andrew Dum, o altă metodă de a redă oamenilor melodii deja cunoscute. E un nou public ascultător, care îmi place și care continuă să mă împlinească artistic. De când pasiunile și dorințele noastre s-au unit, mi-e clar că vor ieși multe lucruri pozitive și calitative din această prietenie muzicală, așa că iată-ne, deja, la o a două colaborare a noastră. “Wicked Game” este una din melodiile simbol ale anilor ’90, iar eu continui să mă bucur că pot fi puntea de legătură între melodiile mai vechi și aceste beat-uri atât de actuale. Văzând impactul primei noastre colaborări la melodia “Mammy Blue”, la puțîn timp, venim cu cea de-a două piesă iconică. Continuăm!”, adaugă Aurelian Temișan.
Andrew Dum e un talent în ascensiune pe scenă muzicii dance, având un portofoliu extins, plin de creativitate. Îmbinarea noului cu elemente autentice i-au adus lui Andrew o apreciere enormă din partea publicului, mereu încântat de noile sale creații. A fost primul DJ român care a avut propăriul turneu național, denumit X Tour, iar în ultimii ani a fost o prezență constantă la marile festivaluri de muzică din țară.
Aurelian Temișan, una dintre cele mai iubite voci masculine din România, reprezintă imaginea omului complex ce își face remarcată prezența, în tot ceea ce face, prin elegantă, pasiunea și sufletul pe care îl depune.
Cu o voce greu de confundat, debutând ca și cântăreț de muzică ușoară, pe scenă festivalului Mamaia în 1989, și-a depășit “zona de confort”, devenind astăzi un artist polivalent ce jonglează ușor cu “pălăria” de actor, jurat al indragitului show de televiziune “Te Cunosc de Undeva”, soț, tată și, nu în ultimul rând OM

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT