LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Andra - Pas Cu Pas

we ❤️ music

Andra a lansat de ziua soțului ei videoclipul piesei „Pas cu Pas”

Andra a pregătit un cadou fanilor ei: un nou single cu videoclip, „Pas cu Pas”. Lansat chiar în ziua de naștere a soțului său, Cătălin Măruță, artista le transmite celor care o urmăresc pe Social Media și îi ascultă muzică faptul că piesă are semnificațîi profunde.

Cântecul induce atmosfera ideală și pentru Ziua Îndrăgostiților și Dragobete, care se apropie cu pași repezi, dar și pentru fiecare zi din viața noastră, atâta timp cât iubirea face parte din ea. Piesă „Pas cu Pas” vine însoțită și de un clip muzical, în care își fac apariția și două dintre cele mai îndrăgite persoane publice din România: Elwira și Mihai Petre.

Versurile au fost scrise de Flavia Zoe, cea care semnează și muzică alături de Lucian Nagy, Șerban Cazan, Roland Kiss, și Gabriel Stănoiu. Șerban Cazan s-a ocupat de producția piesei împreună cu Lucian Nagy, iar de mix și master cu Gabriel Stănoiu.

Andra a declarat referitor la lansarea „Pas cu Pas”: „Ne îndrăgostim pas cu pas, apropiindu-ne de o persoană, acordându-i încrederea noastră, construind amintiri împreună. Pe măsură ce ne deschidem sufletul, devenim vulnerabili, dar nu ne pierdem echilibrul pentru că ne susține persoană iubită, pașîi noștri sunt sincronizați. Piesă este o dedicație pentru toate cuplurile care nu uită să se privească tandru, să se țînă de mână, să își declare dragostea chiar și după multe clipe împreună.”

Regizat de NGM Creative, videoclipul reliefează mesajul transmis de piesă și poate fi comparat cu un film de scurt metraj de iubire. Protagoniștii sunt Elwira și Mihai Petre, nu doar dansatori profesioniști cu performanțe remarcabile, dar și un cuplu de invidiat în viața reală. Scenariul descrie parcursul unei relațîi de dragoste, începând cu prima întâlnire, și evidențiază că iubirea adevărată învinge orice granițe de timp și spațiu.

Cu o carieră de 21 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei de la Sala Palatului s-au ținut cu casă închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles. Recent, Andra a colaborat cu 3 Sud Est pentru hitul
„Jumătatea mea mai bună”, una dintre cele mai de succes piese din 2021, care a adunat peste 51 milioane de vizualizări pe YouTube, și care a ocupat primul loc în topul celor mai difuzate melodii din România numeroase săptămâni la rând. Tot în 2021, Andra a lansat de ziua ei, pe 23 august, piesă de suflet ,„Timpul”. Andra este unul dintre cei mai iubiți artiști, cu o comunitate care însumează aproape 9 milioane fani pe canalele ei de Social Media.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT