LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Andrei Banuta, Matteo si Damian Draghici Tar Tara

we ❤️ music

Andrei Bănuță, Matteo și Damian Drăghici lansează ,,Țară, Ţară” -O scrisoare semnată de românii din diaspora

Andrei Bănuță, Matteo și Damian Drăghici lansează, miercuri, 30 noiembrie, „Țară, Ţară”, o piesă plină de trăiri, tristețe și empatie pentru fiecare român care simte o puternică dorință de a se întoarce acasă, la familiile lăsate în urmă.

Mesajul piesei vorbește despre dificultățile pe care toţi românii din diaspora le-au experimentat, fiind nevoiţi să-şi lase familiile în urmă pentru a le putea oferi un trai mai bun. Fiecare vers e ca o strigare, pe care cei 3 artişti o fac pentru a aduce românii plecaţi peste hotare înapoi acasă, pentru că ,,ce gust mai are pâinea dacă nu o mănânci cu ai tăi acasă?”.
„Eu sunt un norocos, pentru că am avut șansa să-mi trăiesc visul aici, în țara mea. Mulți, însă, nu au fost atât de norocoși ca mine și am știut că piesa asta nu trebuie să fie patronată de simțirea mea, ci de ce știu eu că simt românii care trăiesc departe de țara lor. Parte din familia mea nu trăiește aici și știu cât de greu le este să-și vorbească limba doar cu noi la telefon”, a povestit Andrei Bănuță.
Pentru această piesă, care își va găsi un loc special în inimile românilor de peste tot din lume, cei trei artiști de top s-au pus în pielea celor care au cunoscut piedici în țara lor natală și au fost nevoiți să-și lase în urmă părți din suflet, în căutarea unui viitor mai bun.
„Strofa a doua reprezintă parte din gândurile pe care mulți români le au atunci când sunt nevoiți să stea departe de casă. Este o piesa despre sinceritate, durere si vulnerabilitate”, a spus Matteo.
„Țară, Țară” poate să vorbească pentru toți românii plecați departe și are puterea să-i transpună, măcar pentru câteva minute, din nou alături de cei dragi.
„Am lucrat la piesa asta cu toată dragostea și pasiunea. Cunoaștem toți situația în care mulți români au fost puși, aceea de a pleca departe de casă, în căutarea unui trai mai bun pentru ei și pentru toate persoanele dragi pe care le-au lăsat în urmă. Sper ca Țară, Țară să vorbească pentru ei, să le fie alinare și să îi aducă mai aproape de familiile lor”, a adăugat Damian Drăghici.
Andrei Bănuță
În vârstă de 23 de ani, Andrei Bănuță și-a început cariera în muzică de mic, de la vârsta de 4 ani. Încă din adolescență, acesta a participat la mai multe concursuri muzicale, atât naționale, cât și internaționale, câștigând numeroase premii și trofee importante.
Un tânăr cu vise mari din Eforie Sud, Constanța, Andrei a reușit să ajungă foarte repede la inimile publicului, fiind nu doar solist, ci și compozitor. Are o mare comunitate de fani pe rețelele de socializare, care îi fredonează piesele și alături de care dezbate subiecte din domenii diverse.
Matteo
Matteo este un cântăreț, compozitor și producător dancehall și reggae, fiind „părintele” hitului Panama, care a ajuns la 12 milioane de streamuri pe Spotify și peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Panama” a luat cu asalt Asia și mii de videoclipuri au fost încărcate pe diverse platforme de socializare cu așa-numitul „Panama Dance”.
Matteo a lucrat la proiecte de producție și mixtape cu mulți artiști de top, precum Loredana Groza, Marius Moga, Smiley, Deepside Deejays, Taraful din Clejani și mulți alții.
Damian Drăghici
Damian Drăghici este un artist recunoscut pentru stilul său original, care a colaborat cu artiști de renume pentru single-uri precum „În stație la Lizeanu”, alături de Smiley, „Mona”, împreună cu Delia, „Lume, lume”, alături de Andra și Cabron, și „Trandafire”, alături de Feli. Piesele sale adună zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.
Damian Drăghici este un artist recunoscut și peste hotare, drept dovadă, acesta a concertat alături de orchestre faimoase în întreaga lume, precum London Philharmonic Orchestra și New York Festival Orchestra.
CREDITE
Andrei Bănuță x Matteo x Damian Drăghici – Țară, țară
Muzică: Andrei Bănuță, Damian Drăghici, Ester Peony, Alex Bolero
Producător: Alex Bolero
Mix/Master: Alex Bolero
Editor: Roton Music Publishing, Mattman Music Publishing, 8th Note Copyrights

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT