LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
DJ Project si -Ana Baniciu - Iubirea Mea

we ❤️ music

Ana Baniciu nu mai face față concertelor cu DJ Project: “Vom face show la „We Love Music Festival” din Râmnicu Vâlcea”

Pregătirile pentru We Love Music Festival, cel mai mare festival organizat în regiunea Vâlcea, sunt în toi. Peste 30 de artiști români și internaționali de top vor face show-uri de zile mari, timp de 4 zile, între 18 și 21 august. Festivalul reunește iubitorii de muzică de toate vârstele într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii.

DJ Project și Ana Baniciu vor cîntă pe dată de 18 august în prima zi de “„We Love Music Festival” din Râmnicu Vâlcea. Împreună au o mulțime de concerte. “Nu că am concerte, am sute de concerte și nu-mi văd capul de treabă, dar este un moment extraordinar în cariera mea și mă bucur de el. În momentul acesta am concerte doar cu DJ Project, pentru că formaţia are atât de multe evenimente, încât nu mai am timp să programez și solo. Piesa „Iubirea mea” este în top 10, este pe radio, ne bucurăm foarte mult. O veti auzi la „We Love Music Festival” din Râmnicu Vâlcea.. Da, „We Love Music” (18-21 august, n.r.) este un festival la care de-abia așteptăm să ajungem și o să ne distram, cu siguranță. Avem multe surprize pentru cei care ascultă DJ Project și Ana Baniciu. Veniți acolo și o să vedeți. Va fi sigur petrecere pe măsură!

După o pauză muzicală de aproape doi ani, Ana Baniciu revine în industria muzicală ca un artist complet, cu o nouă direcție muzicală ce oferă publicului o poveste neașteptată, pusă în versuri și în note. Cântăreața, compozitoare și actriță, Ana a debutat ca membră a trupei LaLa Band, lansând ulterior single-uri precum “N-a fost să fie”, “Csf n-ai csf” și “Narcotic”.

„Sunt extrem de încântată de colaborarea cu Dj Project și de „Iubirea mea”, prima piesă pe care o lansăm împreună. Abia aștept să o cântăm și în concerte și să văd live feedback-ul oamenilor. E timpul pentru un nou început și cred că piesa asta îl marchează cel mai bine.” – ne transmite Ana.

„Iubirea Mea” a fost compusă de Andrei Tostogan, Gino Manzotti și Andi Platon, primii doi fiind responsabili pentru alte hituri ale trupei precum “La Timpul Lor” (feat EMAA)”, “Parte din Tine” (feat Roxen) și „Cheia inimii mele” (Feat. Mira).

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT