LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Amuly si Alexia - Dansez

we ❤️ music

Amuly și Alexia lansează „Dansez”, o piesă extrasă de pe albumul „Portal”

Amuly și Alexia fac o echipă neașteptată și lansează „Dansez”, joi, 6 octombrie. Când toamna își intră în drepturi, cei doi aduc, prin intermediul acestei piese, o căldură care ne înconjoară și care nu poate fi negată.

Cei doi artiști reușesc să transmită o poveste despre senzualitate, conexiuni puternice și dorință, iar fiecare emoție este amplificată prin ritmuri care invită la dans. De altfel, Amuly și Alexia ne vorbesc despre acel moment în care știi că ți-ai găsit sufletul pereche, când dansul celor din jur nu mai reprezintă nimic, pentru că ești în căutarea unui singur dans, cu un anumit partener.

„Dansez” este o piesă care se regăsește pe albumul „Portal”, al treilea album lansat de Amuly. La doi ani de la ultimul material discografic, Amuly ia cu asalt playlisturile și ne spune prin fiecare piesă câte o poveste.
Piesa „Dansez” vine însoțită de un videoclip în care cei doi artiști sunt surprinși în cadre diferite, dar asemănătoare, pentru ca în cele din urmă să se întâlnească pentru acel „dans” care îi unește.

Amuly este o adevărată vedetă în lumea trappului din România, cu piese care au ajuns în trending și care au convins milioane de oameni că artistul își merită locul în industrie. Pe numele real Hameed Amil, artistul își scrie singur versurile încă de la vârsta de 11 ani și este, în prezent, parte din echipa Seek Music. Cea mai populară piesă a lui Amuly, „ABILLI”, are peste 34 de milioane de vizualizări pe YouTube.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT