LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Cortes a lansat „Finesse”!

Care este cel mai mare flex al tău? Cortes ne arată că poți da dovadă de „Finesse” pe ritmuri de trap, fără să te definească banii și bazându-te pe ceea ce gândești.

După „Supereroi”, Cortes revine în atenția fanilor cu o nouă piesă lansată sub egida MusicLover. Atât muzica, cât și versurile îi aparțin îndrăgitului artist care ne transmite un mesaj puternic și ne dă o soluție la o problemă des întâlnită în ziua de astăzi – goana după bani. Cu o finețe absolută și un flow care îți captează atenția din primele secunde, artistul îți arată că adevăratul flex este inteligența. 

„Dau dovadă de finesse / Fac bani, da’ nu mă definesc.” este un fragment din piesa care se diferențiază de restul melodiilor din acest gen. Versurile acestei piese instigă la folosirea inteligenței, repararea greșelilor și adoptarea unui comportament exemplar. Fiind „colecționar de vorbe și expresii”, artistul te învață din mers principiile care stau la baza unui parcurs etic și sigur spre succes în orice domeniu. 

„Într-o industrie virusată de mulți artiști care epatează, vorbesc foarte mult despre bani și despre importanța lor, eu am venit cu antidotul care se numește „Finesse”. Piesa arată că trapul poate fi făcut și altfel, cu un mesaj puternic, acela că ar trebui să ne gândim mai des, să ne dezvoltăm creierul și chiar latura spirituală, iar banii ar trebui să fie doar un mijloc de a atinge ce ne dorim, nu un scop. Piesa este produsă de Enri Demi, iar clipul este regizat de Mr. Gri și filmat într-o locație elegantă și deosebită”, ne-a mărturisit Cortes. Play „Finesse” și o să înțelegeți exact cum stă treaba! 

 

Cortes’s Social Media Pages

Instagram | Facebook 

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT