LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
amna si Liviu teodorescu

we ❤️ music

Amna si Liviu Teodorescu au lansat o piesa speciala chiar de ziua solistei

Amna a lansat chiar de ziua ei o piesa cu Liviu Teodorescu, aceasta fiind prima lor colaborare.

Pe 24 martie a fost ziua Amnei, pe numele ei adevarat Cristina Andreea Mușat, care a inplinit 37 de ani. Motiv tocmai bun de lansat o noua piesa la care solista a filmat si un videoclip impreuna cu Liviu Teodorescu.

Dupa ce s-a intors din Republica Dominicana, de la “Survivor Romania”, reality-showul filmat pentru Kanal D, Amna, pe numele ei adevarat Cristina Andreea Musta, s-a apucat de munca.  Cei doi au lansat piesa si videoclipul „Sper s-o iubești”, o poveste emoționantă pusă pe note muzicale despre iubirea pe care cândva doi oameni au trăit-o, dar și despre karma. De multe ori pot apărea obstacole care par a fi de nicăieri, chiar și atunci când în mod firesc lucrurile ar trebui să aibă o turnură frumoasă. „Sper s-o iubești, să vă faceți viața voastră, când o privești să-ți vezi viitorul în față” sunt versurile ce înfrâng iubirea pe care un îndrăgostit o poartă atunci când toate visurile pe care le aveau împreună rămân doar cuvinte spuse. Compusă de către cei doi artiști alături de Ionuț Vasilache, „Sper s-o iubești” este cadoul muzical pe care AMNA l-a pregătit de ziua ei și este o piesă pentru toți cei care nu au avut curajul să spună tot ce simt chiar și atunci când relația a ajuns la sfârșit. Single-ul este însoțit de un videoclip regizat de Silviu Mîndroc, ce întregește povestea sensibilă din spatele versurilor.

“«Sper s-o iubești» este o piesă dragă mie, scrisă acum un an. Eu și Liviu lucrăm de mult timp împreună, însă acest single reprezintă prima noastră colaborare și mă bucur foarte mult că în sfârșit îl putem împărtăși cu voi. Deși piesa are la bază o poveste clasică de iubire, lucrurile iau o altă întorsătură. Adesea, tot ceea ce oferim se întoarce la noi, iar nimic din ceea ce ni se întâmplă nu este pentru a ne trage în jos, ci pentru a ne determina să facem schimbările necesare în viaţa noastră. Sper ca această piesă să ajungă la sufletele voastre și să o ascultați cu plăcere”, spune solista .„Piesa cu Amna a ieșit din pură întâmplare, într-o zi ne-am văzut la studio și am scris tot împreună cu ea. S-a lăsat cu lacrimi din partea ei, și-a pus sufletul pe tavă pe piesa asta și e fix ce a simțit ea la un moment dat”, a spus Liviu Teodorescu.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT