LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
you are

we ❤️ music

Alma Nicole de la “Vocea României” a scos videoclip filmat în Scoția pentru piesa “You Are”

Un castel părăsit de sute de ani, fermecătoarele Highlands regăsite în atâtea filme, un far aflat parcă la capătul lumii, pe toate le regăsim în noul videoclip lansat de Alma Nicole care a călătorit în Regatul Unit pentru noua ei piesă.

“Am scris You Are pentru o persoană dragă, având o mare încărcătură emoțională și mă bucur din suflet că în sfârșit ajunge la voi! Am ales să filmăm în Scoția, un loc cu o energie cu totul aparte pentru că mesajul piesei transcende lumea noastră. Uneori oamenii ne părăsesc înainte de vreme, însă într-un mod inexplicabil le simțim în continuare prezența și acest lucru ne aduce alinare.

Mi-am dorit mult să organizez o întâlnire specială și să ne bucurăm de muzică împreună. Așa că fix la o săptămână de la lansarea piesei, pe 11 martie de la 19.30, ne vedem la concert. Vom cânta printre lucrări de artă la Kulterra Gallery, un spațiu cu totul deosebit.”

Ciprian Iacob, semnează producția audio și video. El afirmă că “poveștile de suflet se nasc în timp și vin din locuri cu totul speciale. 1600 de mile parcurse în Scoția, 10 zile de filmare pentru videoclip, 5 locații desprinse parcă dintr-un film – toate acestea într-o echipă de numai 2 oameni. Sper să vă bucurați de călătorie la fel de mult ca noi. ”

Actriță și muzician cu o experiență de peste 20 de ani, Alma Nicole a cântat în fața a milioane de oameni, ajungând în finala show-ului Vocea României 2018. De atunci își concentrează tot timpul și creativitatea în direcția lansării primului ei album. 2020 a fost anul lansării primului single – „The Reason”.

 

În luna septembrie, publicul a avut parte de o proiecție „first-look” a videoclipului, urmat de un concert live sold out. Clipul a câștigat premii la festivaluri de film în SUA, Suedia, Spania, UK, Macedonia, Slovacia, Germania, Cehia. În noiembrie a lansat piesa „Stuck to You”, care s-a bucurat de un material video special, filmat într-o căsuță din copac în inima Transilvaniei.

Au urmat “Tonight”, “Amazing Grace”, o reinterpretare aparte a celebrului “La Betleem colo’n jos” și multe altele.

Mai multe despre Alma găsiți în linkurile de mai jos:
https://www.almanicole.ro
https://youtube.com/c/AlmaNicole
http://instagram.com/almanicoleofficial

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT